Friday, December 24, 2010

Adik berjaya!

Muke dirahsiakan, sebab ensem sangat


Wah. Salam. Hai kawan kawan. Sorry. Semalam tak online langsom. Biasalah. Dok berdebar sebab result PMR adek kua. Haha. Nebes tak sah cakap.
Sampai termimpi mimpi aku..

Adik aku yang nakal tak hinggat. Klik sini

Semalam, aku ni nebes sampai jantong dok rasa asik dup dap dup dap. Em. Aku asal jer jumpa dia, mesti cakap camni

Mad, doa banyak banyak tauuuu

Dia selamber berok jer cakap camni

Tak yah risoo. Mad dapat punyer, 8A tu

Aku naik darah jer. Sebab dia ni riak kan.

Yer la. Riak la. Kalau ko tak dapat aku nak gelak sampai tercirit!!!

Ha, teror tak ayat aku. MEMANG kalau aku gado ngan adik badik, ayat ayat macam dalam army jer aku guner. HAHAHA

So, selepas mak pak aku ngan ADIK, AKAK aku pi sekolah tahfiz pi amek result dia, dari kol 12 tengahari sampai la pukul 5 petang takdak satu berita weh, aku ni dok pikiaq dah. Mad ni takdak satu A pun ka sampai senyap sunyi tak dak berita ni.

Nebes weh. Aku mimpi dia dapat 5 A jer pmr taun ni. Yerlah, dah buku tak sentoh langsung. Aku ni nasib baik tunjok sikit sikit matematik. Tak banyak, nak wat camne, asal aku soh bukak buku matematik, mesti dia lari balik rumah.

Pastu lima lebih camtu, depa balik dan cakap adik mad dapat







































7 A

HAHA. Apa yang B?? Korang mesti sangka Matematik atau Sains atau BI kan?? Adik aku teror semua tu, cuma yang tak teror nyer, KEMAHIRAN Idop. Jadi lah. B jer pun.

Buku langsung tak sentoh= 7 A TEROR LA TU

10 comments:

ayien . said...

wahhh okay lah tuu
7A kot hehe

aliesha kirana said...

perghh! teror2..eehehehe~

teddyuna said...

congrates

ardinihumaira said...

whoaaaaaaaa tahniah! bijak.. bijak

AISHA INANI said...

wahh terernyaa adik hg!
tahniahhh...

Rara Farah said...

terer2....nk lawan ngn rara,terer dye lagik...keh3

I.Hazwani said...

ehem bolehlah saya belajar dgn adik awak. hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

tahniah :)

vampire's lovex said...

wahhh tahniahhh kat adek yew..=)

Anem arnamee said...

Wah! Tahniah adik ! HIhi,pandai dari shaye ni !

Mari Baca :[Ikut style kamu tinggalkan link- Pinqib . Hihi] :
Jom download drama Antara Garisan :Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010 !

Entry Best!