Sunday, December 19, 2010

AWAY


Salam. Tawan tawan blogger. Sorry, hari ni aku tak dapat nak blogwalk kemana kemana. Im currently using my sister's lappy . So, it might be impossible nak gune lama lama kan.

I am NOT having any problem with my PAKWE. Ni sebab Mommy dah awal awal pesan, i should take some time off from my PAKWE. Macam Mommy nampak sangat kan, aku ni addicted, i mean half addicted dengan internet apart from food.

So, you all will not see any comments from me for the whole day. But, please make sure tengok lar si PINKED ni. Nanti she's going to be so lonely without you guys. Haha.

So, until then.

Ni pun gara gara my exam result for the last semester is going to come out tomorrow!!! Yerp, tomorrow. I hope all my hardship will be paid off LOL.

Alah, nape tetibe kan aku speaking minah salleh ni. ENTAH, sedih kot sebab next sem da takda ENGLISH as my minor. Wuuwuwuwuw (T-T) sedih weh. Baru rasa nak belajar english teror teror gituew. Ok lah. Kalau result meletop letop macam kaki ayam kena goreng (wah, menunjukkan aku pro memasak sebab tahu kaki-ayam-meletop-masa-kena-goreng (-_-") ), aku update dengan panjang lelebor macam jalur lebar broadband haku ni ha.


Kawan kan? Sesapa yang follow aku, singgah kotak bertempik aku, nanti aku singgah sorang sorang ye.

SALAM TERAKHIR.

13 comments:

Anisa Hang Tuah said...

enjoy ur holiday yaaa

afiqah said...

halamak, jangan meninggalkan daku cik Qib. hehehe :D

AISHA INANI said...

gut luck weh, gut luck........
tehee~

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

come back later eh dear :)

Cik Tom said...

jgn sedih2..ni cik tom mai jenguk..nati ade masa on9 la ye dear :)

ijatnuar87 said...

hehehe...gambar xtahan tu...ape2 pom,jgn sedey2,hepi2..senyum sokmo...

OrenLimau said...

good luck qib!gonna miss u

zura@iwan said...

oo ye ke...x per2 pink...nnti free BW la ye....nnti mak marah plak..hehe

Redbloodsnow said...

OOO../NEXT SEM XDE ENGLISH EA. XPE XPE...BLAJAR NGAN AKAK MEH MEH. CEAAA BUDGET LAH AKAK NIH TERRER DLM ENGLISH...HAHAHA :d

teddyuna said...

result kuar esok? una baru abis semlm final

HonEyBuNNy said...

halo2....how bot ur result??heheh....xpa2...ila akan jaga blog ne eh..hiihihi

nabilah_2908 said...

good luck Qib....hope dapat result cemerlang..gemilang...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

lea said...

lawonya gelang..hehe
my Pakwe pun wat hal skrrg..sob3

Entry Best!