Friday, December 3, 2010

Baby reborn. Baby untuk dibeli



Salam pagi. Hari ni, kondisi nyer masih sama gitu. Sini, sejuk banget. Gua enggak terfikir untuk switch on pun kipas sebab terlampau sejok..
Hehe. Sini nak kongsi something.

Khas untuk orang yang lonely dan desperate nanak anak sangat kan. There is special offer, for some of you who might be interested to have babies. Here Baby Reborn menyediakan baby untuk dijual.

Oke, sebenarnya, bukan baby betol pun tapi macam orang panggil apa, em, real baby alike. Memang la, kalau ko tengok sekali, ko dapat tengok, bebulu roma halus halus, kedut kedut pink dekat kulit baby tu and even ko macam dapat feel la kegebusan dengan kelembutan kulit baby even before you touch it!

Baby ni tujuan sebenar nya macam aku cakap lah,

Untuk ketenangan, macam relaxation, untuk replace child lost, macam mati itu dan boleh juga sebagai hobi. Tapi, mostly sebab anak real mati lah. Kira depa ni, bukan replace anak, tapi sebagai token untuk ingat anak depa dulu. Wuwuw, cam sedih pulak.

Hehe, nak purchase satu biasa sangat senang. Tru eBay pun ado. Ni nak tunjuk Baby Reborn. Comel weh. Aku pun rasa nak satu. Tapi aku rasa mahal kot sebab harga satu baby ni start from hundreds to thousands dollar. Baru harga US, belom convert Ringgit lagi. Aish..



Presenting Babies Reborn!




Ko nampak tak kegebusan tu. MasyaALLAH. Pandai betoi depa ni kan?

Before and after image of a doll sculpted out of clay, reproduced into a vinyl kit and reborned

Dengan muke pink pink, kulit kaki berlipat lipat, em, memang dabomb lar.



Tengah isap susu pun nampak real. Boleh tertukar dengan budak sebenar ni wacakaplu



Muka bangga kerana telah 'melahirkan' dua ekoq babies



Alolo, tomeinyer dia tengah tidoo



Syhhh.. she's sleeping. Nak jer cubit cubit kaki tu


Bukak mata pun macam real lagi kann?




Eh, ni baby betoi la. APADAA.



Have a nice day. Lepas ni, jum purchase satu baby! Yuhuu. Lepas ni aku blogwalk. Daaa

14 comments:

Maya said...

memang cunil..tapi takut malam2 tiba2 betoi2 idup amacam..seriau

Rogayah Suparman said...

horror kot?

Sharinginfoz said...

macam2 jenis ada kan org ni

HonEyBuNNy said...

suka tgk baby....;-)

sophie said...

Serupa tp x sama weyh!!.. Pandai tol dorang nie

teyhah said...

gila ler..mcm btoi pnyaa

nabilah_2908 said...

xmo la beli..huhuhu..

time malam...tiba2 jer dgr baby ni gelak....huhuhuhu....

jom ke APA KATA HATI pulak,
GIULY SI DEMOK

::misz maney:: said...

takut tengok..huhu..

DuniakuAbstrak said...

boleh jadi alat eksperimen aku berlatih pegang baby..hehe

ijatnuar87 said...

ahaks...comel cam baby btol,tp tkt kalu dier gerak cam baby btol..kang xpasal2 jadik chucky plak...

wondering shadows said...

this is totally SCARY

Tomato Gurl's Life said...

huh baby reborn ni cam sebijik baby real..giler ah!

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

yanshumill said...

comel lh . cam baby btol lk . jgn jd chucky da lah .

ardinihumaira said...

uisk.. kang kalo nanges mau lemah jantung nanti hehe

Entry Best!