Monday, December 6, 2010

Bahana guna Headphone

Salam. Hello bloggers. Rindu aku tak. Hehe. Hari ni baru bayar internet broadband. Tu pasal tak online dekat dua hari. Cheh. Satu hal lagi, daddy aku macam tak suka aku dok melekap dekat laptop sepanjang masa, so, demi menjaga hati dan harapan menggunung tinggi:9:, so, terpaksa la aku mengehadkan masa dok depan laptop lelamer kan.
Hehe, so, sepanjang ni, aku asyik jer guna headphone nak dengar lagu semua ni. Pastu out of my expectations. telinga aku, er, i mean my ear lobe ada satu bengkak. :face47:Hard to explain. Tak sakit.Tapi, kalau tekan, macam ada marble tecik. Manik halus di balik flesh tuh.



Hehe. Macam scary tak. Aku tiap masa dok golek golek jer batu dalam daging ni. Kira macam dok main guli dalam telinga. Boleh tak? (-_-")




So, kawan kawan. Kalau sempat aku terjah blog korang malam ni. Kalau tak pagi esok:y:. Chaw. Sapa yang follow aku gak, aku takkan lupe follow kembali. Mekasih ya. Cheh. Salam..:c:

15 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hoh
smpi mcm tu sekali

Farra Zulkarnain said...

kesiannyaa, saba je laa. ;))

AISHA SAAD said...

uishhh! memang ko guna tahap lama nih..
mcam kritikal jepp! haihh.

FarhanaFabulous said...

a'ah pena jugak rase mcmc tu..sbb lame sgt gune headphone kot..

Uruchimaru @ kf said...

lain kali pki speaker lah!

mAmAbuDaK said...

sakit ??jerawat kot...

yaya said...

lawak ar qibb..hahaha siann..

Amirrah Zawani said...

bahaya tu.. baik pg chek takut melarat pulak.. hee!!

ijatnuar87 said...

hehehe...jerawat la tu...

twinkle twinkle said...

semoge pulih balik

Cik Mieyrarif said...

oisshhh,
mcam tu sekali

Nor Fadhilah Yanti said...

hai awak..eter pon penah kena camtu dulu...dua kali gak la operate..tapi eter nye ketumbuhan tu sakit..tu yang xtahan tu...T__T sedih~~effect nye eter dah xleh pakai subang dah..n mungkin kesan ubat bius tu kot, klu sejuk terasa ngilu..
opsss..sorry awak....tertulis panjang2 plak..ngehehe ^__^

♥ cik mija ♥ said...

slalu kena juga ne..hehe

ardinihumaira said...

dni penah gak jadi gtu.. uhuhu

complicated said...

HISHH bahya tuu dah la kita sama

Entry Best!