Thursday, December 30, 2010

Feeling oversea

Hidung basah macam kucing >< (tomei tak??)

Banjir ni (tengah/ now happening) di rumah nenek aku. Dekat seminggu lebih. Hari hari banjir. Sejok, macam dekat obesis.

Heh. Nak mandi pun tak jadi. Teros jadi macam orang JEPUN. Nasib masa hembus nafas tu tak keluar asap jer. Malam malam feeling terus macam tido kat bilik hotel di CAMERON highland.

Sejok. Tak berpeloh. Pendek kata, dalam seminggu ni tak pernah ar berpeloh. Kecuali atas idong. Aku ni ada jenis idong kucing. Basah jer. Asal panas sikit basah. Tsk.

Haha. Aku kat sini macam dah stranded dah. Tak leh pi mana mana. Aku balik 1/1. Yuhuu! Tiket berjaya ku dapati!!

Ok, bye

5 comments:

teddyuna said...

wa.. hidung kucing.. kt sne skrg musim ujan kan?

Encik Psychopath said...

katne tu ?

ijatnuar87 said...

hehehe...kg kat ner?time banjir ni la nak main bot,hehehe

maCy said...

xde bepeloh ats idong tp ade masalah cecair keluar dari idong. wawawa

ardinihumaira said...

hehe.. cejukkk ye :D

Entry Best!