Thursday, December 16, 2010

How Much Do U Love Me




Salam Tengah hari
Hai Yo all
Masih berusaha menghabis kan list ni. Letih nye. Bertimbun blog tak pi, ada gak, blog aku belom follow. Ni, nak share sikit tadi, kisah aku and sepupu aku tadi.

Sepupu aku ni cinonet jer. Tahun depan dah nak pi PRA. Pastu aku kan kaki pembuli semesta alam. Semalam kaw kaw aku buli dia sampai menangis melalak. Wakaka. Pastu tadi tentibe ummi dia dah ajak balik Tanah Merah, so aku sengaja la cakap camni

Ahol, dah nak tinggal ee (aku) ker?:face47:

Dia dengan muke monyok mai dekat aku sendeng kepala atas bahu. Sambil cakap

Ee, sampai biler biler Ahul tetap sayang ee. (ceh):face37:

Haha, aku dah nak tergelak. Dia sedih bukan sebab nak tinggal aku, sengaja jer, nak sedih sebab tak leh main game dah dekat laptop aku.

Ye ker? Ahul sayang ee banyak mana?:face44:

Em, sambil dia hulur kaki dia hulur tangan.

Banyak ni.:face54:

Aku sengaja test dia

Banyak ni jer?? EE sayang Ahul DUA JUTA! Ahul buley kira ngan kaki ngan tangan??:face63: (wah, melampauuuu)


Dia menjawab wa cakap lu

Ok ok, ahul sayang EE tiga puluh!:face75:

Aku

....(suka ti ko la labilabi :face71:, aku totap sayang ko manyak manyakkkk)

:128:


See U LATER sapa yang aku belom lawat:a1:

13 comments:

zura@iwan said...

so sweet...hehehe

Anisa Hang Tuah said...

comel die(:

afiqah said...

comel and sweet ini budak. haha

p R i n c E S s _ N said...

comel nyerrr...

Rara Nasiha said...

alolorrr, cumel gila dia ni. :)

Hanis Ayuni said...

aloloo. comelnye qib. hikhik. :p
Ee, hamis pun syg ee manyak manyak. :)

ken said...

sweet :)

Sharinginfoz said...

oooo pembuli rupanya ya

Cik Tom said...

comel n sweeettt :)

Redbloodsnow said...

haha..penyakat ah ko nih qib :P so sweettt

nabilah_2908 said...

haha..sweet je....jadi ke dia balik ikut mak dia..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DI KALA HUJAN

yanshumill said...

haha comel nye ... :)

ardinihumaira said...

hehe siriyes sweet :D

Entry Best!