Wednesday, December 15, 2010

I was FEATURED in SHARINGINFOZ



Haha.
Salam. Hai kawan kawan. Lama betoi tak on. But now da bolehhhh! Pakwe dah OK!

Hehe, masa hari tu, terbukak blogger then, tengok dekat shoutbox ada komen macam ni



I was like, What??

Aku was featured in SEGMEN KENALI BLOGGER (klik untuk baca)



Wah wah dabomb gitu. Tapi rasa macam malu lar pulak. Haha. Sebab aku usha blog ni; Sharinginfoz dulu, empunya blog cakap review HANYA akan dibuat kalau tempah iklan. Memandangkan aku memang dulu cadang nak tempah tapi takut pulak terugi sebab masa tu aku on exam:

kalau aku tempah, orang tak mai baca sebab aku tak update tak gune gak.

So, terkejot la oden melihatkan tentang blog ku di blog yang bukan calang calang ni. Dengar kata beliau ni anak didik GTO (Great Teacher Onizuka). Wahah.


So, sebagai membalas budi menyudikan diri mereview blog saya yang biasa biasa ni, saya nak suruh kamu semua yang baca entry ni, pelis la jengok, FOLLOW, dan komen komen ker blog berINFOZ ni. Serius. Sapa sapa minat bola, pun ada. Isu semasa pun ada. Tapi, aku suka ayat ayat simple lagi senang nak baca. Tak panjang sangat, tak pendek sangat.

So, jom terjah blog SHARINGINFoz Sekarang!!!!!




P/s: Nanti korang korang, aku jengok blog, komen yer nanti. Nak gi riadah. chow. muahmuah. Ill polow u bekkk

8 comments:

amira said...

homeng... tahniah aaaaR..huhu

Hanisah Safian said...

pemess lah lepas nih! hahahah


pssst,header kamu comel oke? :P

ardinihumaira said...

tahniah tau ^__^

Sharinginfoz said...

thanks for this entry. Actually, saya buat segmen kenali blogger untuk mengenali lebih dekat bloggers dan ianya tidak terhad pada mereka yang letak iklan dalam blog. Memang betul, saya mengenali nuffnang melalui eyriqazz

hamzah ian said...

sharing info mmg best.. keh keh..

nuR izyan said...

hehe..
best2!!
blog pinky ni lawa tahu.. :)

Hanis Ayuni said...

woahhh! bestnye jadi pemes mcm qib. jelous ni. :(

congrats syg. *__*

nabilah_2908 said...

wah..tahniah...sure betambah followers kan..? :)

Entry Best!