Saturday, December 18, 2010

Kontest Blog Terkemas



Salam pagi. Hari ni, aku telah ditag oleh mira_nas. sebenarnye bukan hari ni. Semalam lagi. Tapi nak buat camne. MALAS menguasai diri. Aku peram dulu sampai bertapai dah. Hehe. Oker, here it goes.

Click pic to go to kontest link
Em, limit 1000 orang jer ni weh. So, better be fast!

Aku rasa entah blog aku dah super kemas dah. Sebab apa,


-Waktu loading pun cepat jer kan (betoi eh?)

-Pastu takda lagu yang membingitkan tinger. No offence pada yang lagu. Haha. Lagu best kat blog enkorang aku layan gak.

-Takda widget widget serabut tepi tepi blog. Hehe. I try my best tak mau letak apa apa widget dalam blog aku. Kira biarlah my blog datang dengan natural beauty gituew. Hahaha. Perashan giler.

-I think my blog looks preety kemas with this pink striped background, and a little cute header with a picture of SIZUKA on it.

MINI PIC OF ME BLOG

Hehe. Oker lah. Camtu lah. Aku nak olah apa lagi. kannn?

Aku nak tag tiga orang blogger, tawan tawan maya aku yang baru join jadi subscriber (follower) blog ni.


and


Happy Saturday!

15 comments:

teddyuna said...

ouh..mcm tu..;))

mira_nas said...

huhu.. goofd luck to you gal.. memang kemas pon blog kamu~

aliesha kirana said...

gudluck Qib! AKnye blog cm xkemas je..xsnggup nk join..hahaah~

♥..cik_mas..♥ said...

qib..tak de link ke..cik mas nak join.. :)

Anisa Hang Tuah said...

all the best qib.

Sharinginfoz said...

good luck

AISHA INANI said...

wish u luck...

aku bukak belog ko, tetiba mmber aku nampak, dia cakap, "comel ouh sizuka" phewit... hhehe~

soffea said...

best of luck ye :) blog nie memang kemas. cntik plak tuh :)leh menang ni :)

HonEyBuNNy said...

gd luck...blog ne mmg cntik...pink gtu...

mia bouvier said...

qibb..kemas2 btul blog kamu.Huahua

aliza said...

gud luck qib :)

Rara Nasiha said...

insyallah boleh menang. :)

Cik Tom said...

good luck dear!

OrenLimau said...

good luck!!!memang sempoi dan kemas pun.hehe

Redbloodsnow said...

BLOG KO MMG KEMAS TAW DIK. SEDAP MATE AKAK MEMBACA :D

Entry Best!