Saturday, December 18, 2010

Bouncin Babbles


I really want those. Serious macik pacik. Giler comel. Oke, memang aku da dewasa orang cakap dah sampai tahap matang. Wakaka. Tapi beberapa hari lepas aku tertengok iklan Baby Alive new version which is the Bouncin' Baby, wah bersemangat yuuuu!

Oh me goatttt. Sesungguh nyer, the baby is exactly something i would really want now. Maksud aku buat collection la. Takkan aku nak ke hulu ke hilir dok kelek benda tu. But, anyway, it so darn cute. Dengan buley cakap telho tu, pastu macam pegang crib dok terlompat lompat ala ala baby crave for attention. ohmegoat, so cute weh.




Yang kulit itam pun, cambest

Pastu, masa akak aku pi KL rituh, dia cakap harga sekor baby alive paling basic pun dah makan RM200, hem, takda kejadah aku nak amek sekoq wat pet for the time being sebab elaun pun cukup cukup nak wat makan dan hidop dekat maktab.

LET DREAM STAY AS A DREAM!


14 comments:

shaffique said...

takut la tengok patung baby tu. macam chucky pulak. huhu.


My latest entry : Superhero Marvel Di TRON-nified

she wrote said...

hoho.. xda pekdahnyer bhabes duit
utk bnda cmni.
siyesly. ;x

aliza said...

mahal gile hrgenye.
baek wit tuu wat mam mekdi.hehe

I.Hazwani said...

RASA MCM NAK BAKAR JE PATUNG NI SBB MENGGERUNKAN :S

*black cat* said...

haih .pink.how nicee .so chic .likee it .keep it up ^^

Amirrah Zawani said...

pernah gk tgk iklan dia..
mcm best kan.. leh berangan mcm ada anak sendiri.. hehe!!! :D

ijatnuar87 said...

aduyai...nak beli ker?cam tkt jek tgk...heheheh

fara said...

mahalnye! tp stuju ckp shaffique.
mcm agak ngeri kot klo tgk memalam :P

AISHA INANI said...

aper? boleh ckp??
ko jgn ingt citer child play..
dia boleh mmbunuh! hahaha.


neway dr kecik apesal tah aku tkot sgt ng patung2 nih.
jd bila besar siket pon aku tak minat, bear pon tak minat... haha!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

woot wottt aii nak !!!

analia buyani said...

waaa...comel2..heee

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

pernah ade yg seakan-akan mcm ni.. bestt!!

Cik Tom said...

cik tom dah tgk..mmg comel...

OrenLimau said...

ahaha..ko taw qib,siap ada pampers bagai...x menahan betul baby alive ni

Entry Best!