Saturday, December 11, 2010

Pakwe masuk icu


Salam petang. Hai tawan tawan blogger

Aku mintak maaf lama tak pi blogwalking.
Sorry. Pakwe sakit la. Nak buat camne. Aku pun tak tahu. Ingat sakit biasa jer. Tak sangka kena bawak pi KOTA BHARU. Jauh weh. Dah dekat tiga hari tak jumpa. Rindu giler. Sebab tu aku tak leh nak post apa apa. Aku tanya doktor, dia cakap, kena serangan ketidakupayaan memproses tenaga. Wah. Peningkan??

Camna aku nak post entry? Camna aku nak blogwalking? Sia sia. Pikiran aku bercelaru. Aku rasa nak nangis jer.

Dengan kehadiran jerawat yang membengkak kan bibir angjelina Jolis ni, oh memang seksa sekali. Nak makan pun susah woo. Rasa macam kena sengat tebuan jer. Akhirnya, dari tak buat apa apa, aku habiskan koleksi citer Happy Tree Friends. Boleh gak aku gelak kecik kecik tanpa membuka mulut beso beso sebab lawak separuh seramngeri.


Kepada yang follow, tengs, i will follow back ASAP.
Aku pun akan singgah blog korang gak.Till, then,
ADIOS,


I miss me pakwe!!!

20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

rileks qib
nnti pakwe dah sembuh boleh laa bw semulee
:D

yanshumill said...

eee yan tkot tgk katun tu . ngerii . tak brani tgk lgsong .

fara said...

smoge pakwe kamu cpt sembuh.
nnti bole dtg jenguk blog fara kan! ;)

ardinihumaira said...

semoga beliau cepat sembuh..
amin.. amin... amin..

teddyuna said...

your lappy kan?

Hanisah Safian said...

cessss!!

btw,moga pakwe kamu yg leper itu cepat semboh ye.

KAHKAHKAHKAH XD

amin :)

Rara Nasiha said...

arghh, jerawat dekat bibir memang boleh mendatangkan marah.

HonEyBuNNy said...

ala2....ciannya pakwe dia....

twinkle twinkle said...

SEMOGE "pakwe " akk tu cepat sehat ye heeh;D

Nur faziera said...

huhu..

best laa blog akk ..

pink :))

Nashays said...

shiannyerrr....

Nashays said...

shiannyerrr....

Sharinginfoz said...

kesian ya sakit, biasalah selalu guna kan kekadang dia nak rehat le tu

p R i n c E S s _ N said...

penyakit apekah itu...???

afiqah said...

Qib, lama tak singgah blog u. sorry eh. busy sikit. holiday. heheh.
Pakwe sakit? hahaha. Laptop lah tu.

hamzah ian said...

gua pakwe pun takde... sob2..

Nismo BluebirD said...

syg...plz vote me..

http://dolphinpenguin.blogspot.com/2010/12/undi-syplzzz361-all-bestt.html

plz rakan2...tolong undi sy sebagai bloggers terbaru 2010...plzz....anda semua rakan 2 sy...sy nak capai impian sy..plz....

FarhanaFabulous said...

T___T sian pakwe die..hehe..

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

semoga kamu tabah..
pakwe kamu kemungkinan kencing manis..

Mak Su said...

moga pakwenyer cepat2 sembuh, jgn risau sangat, just doakan yg terbaik

Entry Best!