Thursday, December 30, 2010

RAINBOW



Pelangi kadang kadang menjadikan hidup kite kembali bersemangat selepas hujan. Orang kata, susah dahulu senang kemudian.

Aku mengaku, berat hati aku nak balik maktab semula. Most of all, 3 tahun lagi nak habis program ijazah ni. Macam gila pulak kalau pikir banyak banyak kali. Satu jer yang aku buley cakap kat diri aku, every end of the semester, aku mesti cakap sorang sorang, SABAR hati, sabar! Tak lama da tu..

Jom layan picta pelangi kiut miut. Em, comel sangat. Bersemangat terus nak hadapi tahun 2010!! Bukan pelangi tapi objek yang diberi sentuhan warna pelangi. Gojes!

--------------------


Yummeyh! Every bite, every flava!!


Tenang. Tak serabut! Indeed, magnificiento!!


Aku awal awal da cop yang wana PINK tu. Eh, comel sangapp ar!



Kesian doggy, ni kena animal abuse ni!!


Cookies! Nampak macam sedap jer.



Aiskrim paddle pop! Magic. Aku suke giler aiskrim ni. MURAH, CEDAP!


Kucing pelangi, haiwan eksotik. Mesti bulu dia bau macam macam. Ada strobery, ada lime, ada grape. Em, cedap pelokk! HAHA

LAST BUT NOT LEAST


Have ur life path colored with rainbow, so hidup ko akan sentiasa menyeronokkan. Bak kata orang, macam macdam ado. Ada pahit ada manis!

---------------------------------------------------------

Ps| 2011, akan ku sambut ko dengan tenang!

23 comments:

Mak Su said...

warna warni tu mmg menceriakan :D

ardinihumaira said...

comel kalerful. pakai shawl kalerful pun lawa :D

Anisa Hang Tuah said...

semangat yee
(:

teddyuna said...

yg aiskrim tu mmg nyummy

*black cat* said...

yess .sabar :)
nice post.hoping that ul be just like your post .and your life will colourful as rainbow :)happy newyear ^^

JuanYuan said...

ice cream tu yg buat meleleh air liur tu..haha

Azuan said...

asal nak sambut 2010..2011 la..huhuu

p R i n c E S s _ N said...

yg palingg menggiurkan is ice cream itu...nak g petronas jap r..

fara said...

Suke pelangi.
sbb pelangi membawa kegembiraan :)

hamzah ian said...

cun dow...

PinQib said...

@fara yep setuju ><
hehe

;)

PinQib said...

@p R i n c E S s _ N napa tetibe plak. nak g beli aiskrim ker >< hehehe

PinQib said...

@Azuan ye, mekasih,. ak da betoikan ><

PinQib said...

@JuanYuan haha. aiskrim tu sedap la gak ><

PinQib said...

@JuanYuan haha. aiskrim tu sedap la gak ><

PinQib said...

@*black cat* tengs so much, really appreciate that ><

PinQib said...

@Mak Su yerp, setuju

PinQib said...

@Mak Su yerp, setuju

PinQib said...

@ardinihumaira hahah., sejak nak belajar pakai shawl ni ><

PinQib said...

@Anisa Hang Tuah mekasih yuuu

PinQib said...

@teddyuna cedap, rasa lemak lemak gituew

OrenLimau said...

suka kucing warna warni!haha
eyh..erm,sama la qib..perasaan yang sama.3 tahun lagi.

Redbloodsnow said...

NICE AH PIC TUH SUME. EXSPECIALLY YG TANG NYAU TUH..HEHE

Entry Best!