Monday, December 20, 2010

RESULT aku 3.99?



Salam.Aku tak percaya aku tak percaya. Wah happy nyer. Tapi cop cop cop. Lepas away selama setengah hari. Rindu aku tak. Amboi aku bukak komen semua cakap sedih. Haha. Yer lah kan. Aku baru jer acah nak away kan diri. Belom acah nak pi Afrika setahun. Mau nyer tak update berbulan kan??

:128:

SEBENARNYA, Aku nak cakap, aku ngat sedih weh. Serious. Em. Oke, semalam aku ada cakap pasal result kan. Actually my result turned out very much to my disappointment :face60: .

Aku expect tinggi mengalahkan burung pipit terbang di langit weh. (walau usaha aku tak tahu la pulak banyak mana aku dah berhabisan)

Aku baru jer cadang nak berlagak ngan Mommy aku weh. Serios. Pastu siap dalam mimpi lagi aku mimpi dapat slip pointer 3.73! 3.73 wa cakap lu. Da la dalam mimpi tu aku terbahak bahak dok melalak suker. ALLAH tak redha agak nyer dengan nawaitu hampes aku tu.:face63:

Tapi yang paling sure, subjek yang aku berhempas pulas tahap babeng nak dapat A, dapat weh! Aku dapat A untuk Geometry . Oh, aku sayang Dr. Lee and Miss Teoh. Ha, tengok nama lecturers aku ni. Semua cina cina wacakaplu. Orang cina kan pandai teror matematik ni :face12:.
Nak ke tengok pointer rendah aku:face10:?

Nak ke nak ker?? Malu lar. Aku tunjok. Tapi jangan gelak.

Presenting.. TaRAAAAAAAAAAAAA

Sipit sipit kan mata kalau nak clear view


:103:
Oke, mari kita buat analisis (berdasarkan result aku-aku sorang jer tahu).
  1. 1 Aku ada satu C? Aku pun tak paham. Apa kejadah sekoq C dok buat kat situ. Agaknyer, aku memang fail bab ingat tokoh tokok pendidikan macam Albert Maslow ni. Em, da dua sem aku asik dapat C ni. Apo nak jadi dengan den ni?
  2. 2 Ha, Geometry dapat A (walopon A minus). Ok, lah my hardwork paid off. Hari hari korban bangun awal do nak wat diskusi benda alah ni masa exam dulu:face54:.
  3. 3 Yang B Bs tu aku malas nak amek kira.
  4. 4 PJ aku dapat A. Wah A wah A. What? A? Ok, lempang diri sendiri. Yey, aku dapat A. PJ yang aku, em, entah lar. Macam kempompong yang tak nak pecah la kalau nak ibarat feelings aku terhadap PJ. Tapi kuasa ALLAH dapat A. ALHAMDULILLAH.
:103:

So, dengan pointer 3.36 dan pointer keseluruhan 3.46, aku rasa banyak gi benda aku kena perbaiki especially my attitude. Em. Meh petik daripada FACEBOOK aku:

Wah, macam pakar motivasi kan. Aku pegang tu aku pegang tu (add la my facebook, haha:face71:)


p/s: Will BW. HEHE, panjang tak entry ni? Entry sedih ni.
ps: gambar result ditukar kerana 'sesuatu'

Love:a1:

21 comments:

Anisa Hang Tuah said...

result qib okei la..
tahniah qib..

next,mesti belajar dr kesilapan,.

(:

zura@iwan said...

tahniah qib...result ok arr tu...hehe..

AISHA INANI said...

okk la tuh wehh...
btw, Dean list tempat ko bape??

newayy congrtaes yaww! tingkatkan usaha... pheww!

little black dress said...

wah qib...
publish rslt lg..
hoho..

PinQib said...

@little black dress Napa piqah. Aku tahu la result qib x seGEMPAK koooooo T-T

PinQib said...

@AISHA INANI , kat sini 3.75 seingat aku. Napa?

aliesha kirana said...

ok dh tu qib..heeheh.. AK lg teruk..jap2 dpt 3 jap2 dpt 2..hahaha..tak tetap..seb bek cgpa 3 lgik..heheeh..

teror ah qib..meh nk cium skit..muah!

Rara Farah said...

da tgi tu pinqib...huhu..goog luck eh...semakin naik sem,saemakin susah subjek tu...sobs..

keh3..nk gelak nie...rara percaya kt tajuk tu..3.99...ingtkn nk komen knape xbg 4 flat trus..agagagaga

Jill Ah said...

cute..!!! okla tu...
sem dpn brusaha lagi k???
qib hwaiting!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ok la tu yang.. next sem kasik tinggi lagi! congrats anyway ;)

JuanYuan said...

dimana ada kemahuan d situ ada highway..

teruskan usaha mu.. :))

Cik Akma said...

okay la tu dear. nway gud luck utk next sem! :)

Hanis Ayuni said...

qib, hebatnye! anis dpt sikit je, uhukuhuk. :(

congrats syg. keep it up. usaha lg yo. tp qib hebat ohh. (:

jom usya belog kite. kite jual handmade ribbons, hee. :DDDDD

PinQib said...

@aliesha kirana malu arr AK. Jangan la kat sini.. hahahaha

PinQib said...

@Rara Farah Alolo. ciannnyer rara ni. Mana la qib mmpu. Pling tinggi pun 3.55 dalam sejarah idop,. hahaha

yanshumill said...

yan xphm pointer mcm mane , tp ttp nk ckp tahniah jugak ! hohoh ~

Rogayah Suparman said...

aku awal2 lagi dah sedih kot sbb aku mimpi result aku 3.13 jek..lepas tu aku kena repeat subjek ekonomi..ntah dari mana dtg tah ekonomi..lolx

Azmi said...

tak pe la tu...ok dari result aku...wa!!!!!!!!!!!1

p R i n c E S s _ N said...

congratz yunk...gempak tuu result...

HonEyBuNNy said...

sabar2...ok la tu...bersyurkur k...nti sem depan pulun lagi tau...cayok2...ehhehe

nabilah_2908 said...

alahai...sikit jer lagi nk 3.5...

hmm...xpe la Qib...next sem cuba lagi... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA TELEFON BERBUNYI

Entry Best!