Monday, December 27, 2010

You are so KAWAII



Salam. Tawan tawan. Meh nak cerita cikit. Semalam aku pi pasar malam kan, Aku jalan konfiden pandang bawah jer, lagak macam ustazah teralim. Dalam crowd ramai ni weh. Orang lalu sebelah dari tepi tu ke sinun ke sinin ke, aku wat donno jer. Akak aku ikot dari belakang. Tentibe akak aku cuit aku sambil cakap,

EE, tu bukan cikgu X engko ker tu?


Aku terkejot bukan tahap berok dah, ni da tahap separuh gorila, separoh godzilla!

Wah, aku pandang belakang, teros berbunga bunga nebes atiku kerana memang tak salah lagi tu memang cikgu X yang aku tahap giler syoksorangsorang zaman sekolah dulu. HENSEM.

Oke, lupakan sal cikgu X. Habis da citer pasal semalam. Aku bukan nak citer pasal PASAR malam. Ni nak citer sikit tentang lelaki hensem yang baru aku discovered dua hari lepas!!!

Teppei Koike! Bukan Tapai Koko yer tawan tawan..

Aku tengok dari citer LOVELY COMPLEX. Teppei ni hensem comel kawaiiii sangat. Geram sih. Dengan pendek tinggi 159 cm ,memang tak dinafikan Jensen Ackles yang memang comel pun boleh kalah do.

Nah, tengok muka mamat ni. Korang rasa comel ker tak? Ngan mata yang memang tak sipit, hidung mancung macam pencil pilot shaker, memang nampak bukan macam JAPANESE pun kannnn??


Tengok ar. Kecomelan dia. Eh, mata tu sipit ker tak eh?




Ni scene dari citer LOVELY COMPLEX. Nak citer, roger roger aku, HAHAHA


Comel lima puluh kali!





Alolo, tomei malu malu.

K,dah dah la. Kalau nak tengok banyak gi, search jer gune keyword Teppei Koike.
Aku tukar bekgraun. Hehe. Malas gune yang dulu. Amacam yang ni? ADA OKAY KA?

27 comments:

ardinihumaira said...

sies kawai :)

aliesha kirana said...

hahaah..dh lama tgk lovely complex tu..tehee..best2.. mamat ni AK gelar Nakatsu versi budak kecik..haha.. mcm adik bradik nakatsu dlm Hana Kimi kan? teheee~

Anisa Hang Tuah said...

hensemnyeee

Mak Su said...

yg dlm gambar tu lelaki ker pompuan?

Aqilah Nur said...

suka suka :DD

PinQib said...

@aliesha kirana Aah, ada la AK. tp yang ni lg comel koot

PinQib said...

@Anisa Hang Tuah Haha. macam xda perasaan. mungkin sbb x sepet kot. kwang3

PinQib said...

@ardinihumaira Aah.. comell kot.. hehe

PinQib said...

@Aqilah Nur ahaha,,. comell.. ><

PinQib said...

@Mak Su Laki la maksu. haha.. Comel macm pompuan kan??

amalina afif afandie said...

qibummmmmm!!!!! yokoooo??? maintain hensem lagi ka????? x tegur???? hihihihihi

nabilah_2908 said...

even sy tak mengikuti cerita2 mcm ni...tapi sy akui..lelaki dalam n3 ni..sngt la suuueeettttt...

suka tgk dia senyum..comel jer.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERTEMU KEMBALI

AISHA INANI said...

member aku dok tengok citer nih ulang sebab this guy!
aku........... hermmm, okk je la tak la suka sgt. tehee~

Betta sp said...

sy tengok gak citer lovely complex, tp cam xbest sgt la berbanding anime dia. kalo anime lvly cmplx nie mmg lawak giler, gelak je manjang

amy azuha said...

laaa.ney bekas pakwe ami laahh...
adoi...qib minat x? nnty ami gtaw dye ek..haha

p R i n c E S s _ N said...

alaaahai...comey sgtt mamat cani...nk pegang pp die pon takott...takott berbekas...hehehe

bungakuning . said...

memang cumil :)

Redbloodsnow said...

HAHA..TALK ABOUT sal cikgu ensem yg wat kan kte angau sesorg...well, akak pun pnah gak taw...miahahahaha :P

she wrote said...

kawaiiii... hehe. tp i loike more masculin man.

cik.shabah said...

tlbeh kawaiii ni dear ;p

PinQib said...

@amy azuha Ye eh amy. haha. takpa la camtu. kim salam jer la.. HAHAH

PinQib said...

@amalina afif afandie Hoo. xpasan la. aku tengok lek belake jah. haha. HENSEM Kottttt.. ^^

PinQib said...

@cik.shabah aah. kawaii gituewww

PinQib said...

@she wrote masculine man pun ok. tp yang ni comel.. betoii

PinQib said...

@Redbloodsnow Haha. that will be our biggest dark secrets kannn??

PinQib said...

@p R i n c E S s _ N haha.. bukan nya tanah liat pakcik ni

~qiFFara~ said...

*melting*

Entry Best!