Thursday, February 25, 2010

Jeles dan CROCS !

Salam!

Hari ni, last sekali aku belajar... untuk minggu ini.
Esok mungkin keluar.
Nak pergi beli Crocs.
Haha. mampus la kalau beli original. Walaupun duit ribu raban,
ops tak sanggup wela...

Beli yang bese2 cam makcik-makcik pakai wat pi kebun.
hehe... nak kena pi becamping ni.
So, ada part main air, tu kena pakai crocs,
PELIK, dalam air baru pakai crocs.


Nak beli yang wanna pink, then letak nama Crocky.
hehehe.. comey..



Kawan-kawan dok guna duit elaun,
masyuk dok beli gadgets cam Camera, laptop baru, even tepon.
Rege nye bukan murah, seribu satu weh..
ess, naik bulu reroma aku. Aku memang save duit nak beli lappy baru,
sebab lappy ni harams nak dapat tenet kat bilik.
Esaimen aku la yang paling last sekali siap.
Sob2.. ;(


Tu yang cakap broadband murah,
memang diakui, tapi,
selama mana ia mampu bertahan.
itu yang menjadi soalnya.
OK..



P/S: Ni curi line lagi. haa. Maybe akan rest dua hari sebelum dapat menjengok balik ke blog-blog anda.

Haha. rindu betul nak komen-komen blog orang
sebab memang hobi aku suka komen-komen.
Rasa bersalah je kalau sehari tak komen.
Ni nak dekat masuk sebulan, baru aku boleh post komen.
tu pun bukan banyak sangat blog aku sempat lawat.



~moi~

Tuesday, February 23, 2010

Lama gila tak menjenguk.

Lama betul aku tak berblogging.
Tangan memang da gatal-gatal nak berblogging,
tapi nak wat camna,
  • dalah aku punye lappy rosak takleh connect internet.
------lappy ni hanya akan connect kalau je coverage laju kat kawasan tu.

  • Blogger pun kena block. Ni memang antara application yang kena kuat boikot. Facebook leh pulak . Benci betul
Pastu, aku tengok rini. Followers pun da lari dua orang. Haha, nampak sangat aku da lama tak berblogging.
Aisshh.. Duit ribu raban dalam bank pun lum tentu dadi aku nak bagi aku beli broadband. Tak tahu la..


PS: Ni pun curi-curi line masuk tau. ;(




~moi~

Entry Best!