Friday, May 28, 2010

Kembar saya, and I love her.


Assalamualaikum, tawan-tawan.. Ai. saya da habis exam.. Saya juga dah memang confirm akan balik kelantan tonight and I cant wait for it . Hehe. Sebenarnya saya balik awal seminggu. Wah. Macam berani jek. Yes. Absolutely. Saya tak tahu nak wat apa dalam seminggu kat sini selain menghabiskan duit elaun yang hanya ada 400 lebih lagi. Oh my god. Banyak betul habis. Rm4018.24 tolak 400 lebih. Dan yang baki itu ialah hasil duit kegunaan saya and ive been spending it dalam masa em.. approximately 5 bulan.
Banyak tu memang tak leh nak kata la. Aiyoo. Kalau mami ngan dadi tau, matik ai. Duit tu memanglah duit elaun. Tapi, kalau guna untuk makan dan hidup memang akan berbaki lagi 2 ribu tapi nak wat camne, saya ni, pantang nampak benda, makanan. Saya jenis yang tak suka jenis beli baju. Kasut semua tu. Im not like the other girl kat luar. Suka sales. Saya suka juga, tapi kalau benda cam teddys and other sorta things, saya layankan aje. Tapi, kalau baju, kasut, tudung, semua tu,.. em.. Macam mati pucuk je nafsu. ops. ..


Best betul kalau ada saudara kembar. Kan?


Tapi.. takpe. Next sem dapat lagi tiga ribu lebih. Wakaka. Dan saya janji akan simpan baik-baik duit tu. Saya memang nak wat bayar ASB. Sebab dadi bukak akaun. Kesian le Kakak saya, dia yang selalu bayar duit untuk saya, Rm tiga-ratus-lima-belas setiap bulan. (tapi memang saya dah janji, gaji pertama saya jadi cekgu, saya bagi dia) -_-"

Kakak dan saya memang rapat. Macam best friend forever sebab kiteorang la the only two sisters. Hehe. Ade adik laki jek. Duluk mase kecik-kecik, selalu beli bajuk sama, selipar same, kereta kuda same. Semua sama. Sampai, kami pun kompius, kami ni kakak ngan adik ke KEMBAR? Hehe. Anyway, i miss u so much kakak. Sorry tak wat balik apa-apa buah tangan dari Sungai Petani.


Nilah agaknya persamaan kami dua.. wakakaka


P/S

Napa eh macam berdebar-debar jek balik kelantan. And fyi (for ur info) , recently, memang saya suka sangat sebut pasal matik. Well, memang la sunat kalau ingat sal mati, dapat pahala lagi, tapi entah lah. Kalau saya tak da.. ( i mean kita tak tahu ajal bila, ingat lah entri ini. Wakaka. Amboi, ter-emo lak) But that's the truth. Saya memang dah lah ada penyakit jantung. (Ok, later i will tell you about this)

Morning...

~moi~

Sunday, May 23, 2010

OK. Skip sekejap.




Saya janji tak nak post apa-apa sehingga exam tamat.. (wah ayat skema ni) Well, exam masih berbaki tiga hari lagi, and i couldnt resist from posting something. Well, thanks kepada yang men-follow belog aku ---> Yanie Rahman


Walopon aku tak malas tahap gaban nak post something-- aku bizi lah.
Seriyes bizi. :13:bizi hafal subjek, bizi main Happy Pets dekat facebook. Yes, aku rasa, facebook la tempat paling senang update. Rowena je tahu aku aktif fesbuk. Kwang2..

Sabar noh kawan-kawan semua. After the three papers, then im gonna be done.
So boleh lo gi jenjalan tekan-tekan iklan ke, komen ke.:40: Sorry sensangat. Sedikit update pasal diri ini: Semalam da sempat merasa kfc :53: yang peper tu. Alah bese je kot rasanya. Macam ciken cop ( kawan aku selalu panggil copstik, hahaha--Aku pun sama -_-")


And im in serious state of falling in :01: with Justin Bieber/ Jb/ Bieber (ceiit, ada orang suke tau wat aku marah panggil mamat-sore-amazing ni ngan panggilan budak perempuan la. Weh ada tau dieorang wat ayat "la, laki ke? Aku ingat pompuan mana tadi... -_-"--- > Marahhhhh:22:


Lagu best dia-->

Aku tak sediakan link tau: Lebih baik ampa pi youtube, 4shared ke kalau nak donload..

  1. U smile, I smile
  2. Where are you now
  3. Eenie Meenie
  4. Favourite girl (aku selalu pasan aku lah 'girl' itu)
  5. One less lonely girl
  6. Baby
  7. Kiss and tell ( davom tau lagu ni)
  8. That should be me
  9. Love me (funky sweet)
  10. One time
  11. Somebody to love

Okelah.. Panjang sangat pulak kang pelik pulak.. Caucincau kawan-kawan.. See u in 4 days and this entry comes from Sungai Petani, with Love

p/s: Selalu sangat aku tukar font.. huduss
~moi~

Thursday, May 6, 2010

Doakan aku





Aku sedang 'sakit' macam panda diatas (alolo comey banget) nak exammmmmmm

Assalamualaikum.
Kawan-kawan dan pengikut beloger yang aku banyak lagi tak kenali.
Okay. Ni pengumuman pantas.
Tak ambil banyak masa pun nak baca.
Ok. Aku akan berperang di medan perang
bermula 20 Mei hingga 26 Mei. And few days after that, im still gonna be busy. So. Sorry couldnt hop into each one of ur belogs. LATER, i will do that.


This is truly a sorry letter from me. Ok.
SEE U SOON, world of beloggers. PEACE TO EARTHLINGS!
:03:

Entry Best!