Saturday, January 15, 2011

Aku la PUAN SRI RAGAD WALEED AL KURDI




Salam. Kawan kawan. Aku baru jer habis lunch. Yer. Baru habis lunch. Hehe. Dah la semalam mengigau makan set brekfes mekdi. Tsk. Masa tak da duit ni la pikiran dan hasutan syaitonnirajjim ni mai bertubi tubi.

Alhamdulillah, ada orang bagi duit sedekah sikit (bayar hutang) hehe. So happy. Dapat kot nak tampung hidung aku serba makan pagi kais pagi ni kat kedah ni.

Oh. Nak citer pasal keyword nuffnang yang super menarik. Nak tengok??

Nah




Aku ni kompius la. Sejak biler aku ni ada wat post ker entry sal RAGAD WALEED ALKURDI. Ada satu lagi tu. Tapi aku tak printscreen. Keyword PUAN SRI RAGAD WALEED ALKURDI. Mana tau kan, kawan kawan blogger tag blog aku gune nama ni aku jer tak perasan.

DAH la aku tak tau pun sapa empunya nama ni. Tsk. Aku memang lame kan??

So, dengan perasaan berani takot takot, aku pi google keyword ni.

Pastu baru la aku tahu, dia ni adalah bini baru kepada MENTERI BESAR SARAWAK. Minah arab gituew lah. Haha. Lawak kot. Well, memang la nama aku pun macam middle east punyer nama tak tersangka la sampai termasuk pulak keyword RAGAD ni. Muahaha. Ok.

Bye




Tu yang potong kek tu la RAGAD. Lawa ar. Macam aku. LARIKSSSS


Nanti aku BW

16 comments:

amalina afif afandie said...

babe, come to shah alam and i will treat u mcd breakfst every day :)

meh singgah,
jom pergi bercuti =)

cik teyn said...

hai .. followed u .
:)

Hanisah Safian said...

oh.beliau rupanya.heh :D

aliza said...

hahaha..cam pelik jer namenye

sophie said...

Ohh..Baru tahu gakk.. nama taknak unik lak kan?

k_Own said...

macam nih ke rupa pinqib ? ngeh3 cun gituhhh. HAHA

mira_nas said...

haha..ngatkan sape

mimi said...

hakhakhakhak.., bini dye cun lawa. tp yg laki... adoi..

PinQib said...

@amalina afif afandie: awww.. nanti3 la yer :)

PinQib said...

@cik teyn: tengs :)

PinQib said...

@k_Own: aih, sesedap rasa jer. hehehehe :P

PinQib said...

@mimi:ADOI TU jgak minah cun nakkk

PinQib said...

@mira_nas: now u know :)

PinQib said...

@mira_nas: ><

Liquid said...

fuisyooo... ehehe

Gen Fujita said...

Alaa bini baru si tua tu. Hmmm...

Entry Best!