Saturday, January 22, 2011

Crossing fingers



Alhamdulillah. Siap gak update fail semua. Malam ni nak cari ISL, print apa yang patut, kalau sempat, tengok telemuvie IQRA' lakonan eman manang. Cheh.

Teratur tip top.

Awal awal sem buley lah. Tapi doa aku siang malam, semoga setiap hari aku akan menjadi muslimah islam yang BAIK la. Aish. Sejak jadi ahli PERSATUAN PUTERI ISLAM ni, cakap pun macam nak berkhutbah, Tsk


Amboi panjang nyer list BW tak jengok lagi. @@". Sabar nah, sapa yang aku tak lawat lagi. Tapi nak story sikit ni.... Semalam, ko tahu tak???

Masa aku nak cash out duit guna kad bank kene rejek??
Tsk.
Nak kuar duo puluh ringgit pung tak dapek.

Akhirnya, malu buaya gak ar aku kuarkan 10 ringgit sekeping.



OH elaunn cepat sikit munculkan diri tuh woohhh!






Ps; Tsk! Comel? Macam syamsul. hahaha

20 comments:

Azuan said...

budak mana nie...

nabilah_2908 said...

alahai..kesian dia...

moga2 cepat la elaun masuk.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
OH LELAKI IDAMAN !!

Uchi kay-f @hmad said...

hi3 luculah pinqib nie..

ehem3..ni pedagang mosepad dah dtg...

mouse pad......mousepad... meh2 dtg blog saya...ade byk design mousepad..hi3 :p


http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2011/01/merajuk-dengan-ebay-jadi-saya-nak-jual.html

Farhana Sahri said...

tsk tu ape pinQib??hehee...

FaraCuna said...

pinQib..thank mengunjungi..hehe

eh.? elaun..?

maktab??

ardinihumaira said...

dni nak elaun gak. sob sob..

I.Hazwani said...

malu buaya? ape tu?

Sophie Al-yahya said...

comel la budak nih..

huwaaa..nak anak comel camnie..

HonEyBuNNy said...

budak itu sgt2 comeiii ok..heheh

maRShA said...

snasib la kite... ari ney g cuci mte je kt ou... dh la ksut cun2.. adoi~~~

fiezah91 said...

haha..1st time dgr malu buaya?ekeke..buaya tau malu ke.. ngeee..

kesian.. sepuloh hinget je ek

saya_arief said...

meh nak kasik elaun..
;p
bape juta nak?
uhuhu

bungakuning . said...

sabar je lah tunggu elaun masuk tuu . me selalu macam tu!

ps : budak comeeeel :)

aliza said...

hahaha.oklah tuu dpt gak kuakan rm10 tuu.comel lak dak tuu

teyhah said...

elaun:'(

Mak Su said...

sabar ler menunggu elaun ;), hihihi maksu lum gaji, adoiii, lambatnya

aliesha kirana said...

sgt cumel la budak ni..tp statement last yg tak tahan tu..haahaha..dh angau kt syamsul eh..hahaahah~

Si Gedung Gedang said...

comell!!

anyway, here's a reminder to all.


'anisa hang tuah memplagiat blog! mohon hati hati. sini buktinya http://sang-putri.blogspot.com/2011/01/anisa-hang-tuah-is-plagiarizer.html'

:)

iefa :) said...

hu.. hu.. rm10 pon jadq la kn..... jnj ade.. :)

Cik Akma said...

syamsul ape ni? syamsul ghau ghau? hahaha

Entry Best!