Thursday, January 6, 2011

Hadiah dari SARAWAK!


Hai tawan tawan. Lama nya tak update yer. Hah, dekat seminggu gak kan. Muahaha. Awal awal sem, mesti nak tunjok rajin sikit. Oke, sebenarnya, aku bukan bizi pun. Tapi beselah. Aku ni kan kaki game. Dah jumpa game baru dekat facebook (add aku and jadi neber aku laaa), terus terlekat.

Oh, meh nak citer ni. Hari tu kan, kan.. Ada orang bagi aku rasa kek sarawak. Ala, kek lapis wana macam renbow renbow tu. Comel giler. Pastu, dengan gula gula jelly yummy lada sambal pedas. (wah nama macam nak rak, tapi aku reka jer tu).

Aku dapat souvenir gak. Letter opener. Alah, yang macam device(cheh) that will tear apart ko punyer sampul gituew.

Ah, aku macam merapu pulak!

Apaapa pun, ni weekends kan? Buley la aku cuba melawat sehabis berdaya dan peloh menitis. Pastu kan, eh, sapa yang tak leh wat tuto, ke nak mintak aku buat tuto ker buley jer. Haha. Termampu den wat. Ok.


Pss Tengs to orang sarawak kitewwww, evanna, (go check out her blog, and follow too!)


chow cin cow. nanti aku singgah rini. Baibai

16 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kek sarawak mmg sedap!!

ijatnuar87 said...

urmmm...kek salahawak...sedap tu...biler la dapat merasa lagi deh..

teddyuna said...

wow cute2 sedapnya

OrenLimau said...

kek lapis sarawak.sedap maaa!heheh

hahhaha...macam nedy jek yg mintak qib tolong2 ajar.hahhaa

aliesha kirana said...

xpenah rasa..sob sob..suap skit qib..aaaa~

k_Own said...

kek kek ! sedap kot. hehe......

u suke game perang perang x ?

Hanis Ayuni said...

sedappppppppppppp~ hehe. :)

analia buyani said...

wahhhh..mcm sedap je tuh..huhu

ardinihumaira said...

nak sikit.. huuuu terliur ni..

Nadya said...

Dulu masa belajar kat Uitm Samarahan,selalu beli kek lapis sarawak ni kat satu kedai di tabuan jaya..
Memang sedap..Harga pun sedap T_____T

amalina afif afandie said...

kek lapes choclate cadbury siokk gilee :)

ShaFiCca RuSLi said...

sdap nye..ak dh la ngah kebulur kek neh....huhhu

sugar2 kapas strawberry said...

sdp woo kek lapis.sekali je pnh mkn.tu masa raya

Heidi Shafiq said...

kek serawak sedap!!! i loike.. :D

Sharinginfoz said...

lama tak makan kek sarawak ni

Nismo BluebirD said...

wow...qib kate sedap,mmg seap la tuh...bab makan nombor 1 qib nih...berisi la qib nanti...^^

Entry Best!