Friday, January 21, 2011

I am so disappointed!


Salam. Hai tawan tawan. Sorry manyak manyak kerana telah lama tak menjenggokkan diri mengomen ke melawat, mengeupkan trafik blog kammuuuu semua. Cheh cheh cheh. Ni semua gara gara bizi sebab planning nak tengok filem KHURAFAT ar..

Tapi sebenarnya kan, aku....


Dahh tengok tadiii!!!!!


Ok, but totally frustrated ar, sebab aku tak rasa takut langsung. Sebab mostly sebab aku ... ni tengah ehem ehem. So, maybe tak da emosi. Sebab masa lecturer wat lawak tahap super goku dalam kelas kelmarin pun, aku macam putus nafsu jer nak gelak kuat kuat.

Ni apatah lagi citer KHURAFAT. Siyes, sedih. So. Dapat aku review kan disini:


1. Ramai gileerr minah dok melalak terkejut. Sampai Syamsul Yusof aka JOHAN tolak mayat masuk dalam almari mayat pun depa menjerit kecik (seram tak?)

2. Hantu adalah dalam pelbagai jenis, posisi, dan teknik menghantui. Tsk. Pening kiri kanan, atas bawah.

3. Syamsul hensem..


Ok. end.



Syok giler jadi hantu dapat pelok syamsul *__________________*



p/s AKU BLOGWALKING KAW KAW tauuu! Tunggu, nanti aku terjahhhh.

20 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

saper tgk citer ni mmg hantu lah...hi3

psst pinqib dah dunlod blm fail photoshop cs3 tu?

ok tak?

kukuchimachikumi said...

siyes aku tak snggup jd hantu kalo semate2 nk pluk syamsul...

hehe

bek jd demon dlm supernatural...ngeh3

aliza said...

berani ar dia tak takut langsung.hehe
nak tgk jugak, tapi xder geng ar.

ShaFiCca RuSLi said...

xbes sgt ke qib?? nk tgk neh....

DuniakuAbstrak said...

emosi da stabiL baru la pi tengok wayang

Mak Su said...

iya ker....hhmmm, tunggu hari raya ler, free show kat tivi ;)

Mya Amira said...

oh, nasib baik tak tgk lg.. haha :D

HonEyBuNNy said...

uwawwa..xnak tgk..takot.hehehhe

Rara Farah said...

aih??banyaknye review..hehehe...rara pon nak tengok..tapi lau tengok lam pawagam ramai2 cam tak best jew..ade sound efek kt blakang..hehehe...

bungakuning . said...

so sapa yang khurafat sebenarnya ?

bungakuning . said...

so sapa yang khurafat sebenarnya ?

MACAM MANA NAK TAHU BLACKBERRY ITU ORIGINAL ATAU FAKE ?

AISHA INANI said...

aku pon jerit2 while tengok!
tp tak la best sgt!!!
just terjerit...sumpah tak best! haha

bunga_lily_pink said...

2 la....klakar kan...tyme sy tgk pn rmai prmpn yg jerit2...sy rs mcm spanjang mase jerit...scene ta seram pn jerit...ta faham...

Adila Omar said...

yea dh tgk khurafat! tgk ngn paer. nakut gila mok cik tuh! HEHEHE...
bb lala ada tumblr tp br 2-3 post! hehe

Sharinginfoz said...

alamak kalau citer hantu tak rasa takut bosan le ya

iefa :) said...

sayg.. xpat nk feeling abes2.. :)

maCy said...

ade gk part syamsul nsem. keh2

I.Hazwani said...

ramai org ckp, asal nak tgk KHURAFAT je, mesti tak rasa keseraman sbb org sekeliling dok buat lawak je manjang. hahah

sophie said...

Okay fine.. Tak tgok agi..Takleh nak jerit2..

aliesha kirana said...

hahaha..blm tgk..mak dh ajak tgk, tp gaji blom masuk.. haha..sempoi tak, mak AK yg ajak AK..hahahaha!

Entry Best!