Sunday, January 16, 2011

Kawan


Kadang kadang kita kena menipu untuk kebahagian mereka. Walopon kadang kadang depa tak pernah jaga hati kita. Takpa. Redha plus sabar. Life would be awesome for me. AMIN

28 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

hi3...pinqiq..ade 2 soklan nk tnye
*eh ni pesal komen bole tukar jadi tnye plak*

1.piniqb kuat ckp mean byk ckp ke?
2.lahir thn 1990?

Rara Nasiha said...

memang pun. sebab kita sayang dialah,kita jaga hati dia. :)

sophie said...

Betul!! Kadang2 perlu menda2 tu.Adat berkawan.

ardinihumaira said...

cayam kawan caye :D

PinQib said...

@Uchi kay-f @hmad: bagi menjawab soalan

1. aah memang bnyk giler cakap. tp klu x suke ke x biasa, em, kurang sikit. tp still cakap. hahaha

2. yup. 1990.. kuda punye year:P

Betta sp said...

kalo kawan tue baik bagus la, jgn pulak kita bg susu dibalas kita dgn tuba:)

aliza said...

betul2 :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

betul.. :)

Uchi kay-f @hmad said...

oh patutlah budak baru naek mmg ler sepesen dgn adik saya..byk ckp...
umur pun sebaya...;p

*eh header pinqib pun ok juga tue..buat sndiri kan?

lagi satu cik designer tersyg tu bkn ehem3 iyer juz TTM...lagipun sayang itu universal ye tak? hi3..

fhm tak ni? ni bhse melayu taw..bkn bhse banjar hi3 jgn mrh..Daa

niesz said...

hai awk..nice to knowing u.. :)

sweethOneY said...

kdg2 boleh ikut je kata kawan. nk jaga hati kawan. tp ada masa kena pentingkan diri jugak :)

maCy said...

kwn. :)

mahirahkamal said...

yes i love the pictures.blair and serena.sngat comel.

anyway,memang kadang-kadang sebab nak jaga hati kawan kita perlu menipu. tapi kalau boleh cakap lah yg benar walaupun menyakitkan.

nuraru said...

serena n blair!
mode: Gossip girl!

cik.shabah said...

sabar sabar dan sabar dear ;)

FaraCuna said...

kwn ni ade macam warne.. :)

Azuan said...

tak baek menipu..ekeke

AISHA INANI said...

ape cer dow?
kawan punya hal lagik?
susah kann ada kawan,. tapi lagik susah takde kawan! hukkk

Sharinginfoz said...

apa yang penting susah senang bersama

aliesha kirana said...

AK pn sllu cmtu..kene jaga hati kawan..tp ble dh sllu jaga hati depa je, depa xmo jaga hati kite..sakit ati jugak kn..hahaha~

Redbloodsnow said...

tp jgn terlalu jd hati org sampai hati sendiri terluka berdarah ea dik...huhu

nabilah_2908 said...

xpe la...biar org susahkan kita..jgn kita susahkan org..

satu hari nnti...mereka akan sedar gak.. ;)

betul tu..sabar je la.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DENDA

papabear said...

tipu sunat ke? hehe..

amy azuha said...

yup betul tue qib...ami stuju :)

bobiedanbad said...

kawan & sahabat...nice

DuniakuAbstrak said...

aku terus terang je demi kebaikan bersama

Nadd said...

adat berkawan mmg cmtu lah. :)

Hanis Ayuni said...

yea qibum. so TRUE. kadang kadang kita terpaksa sacrifices hati kita utk org lain tp org tu tk jaga pun hati kita. sometimes they back stab kita lagi ada. hmmm. lumrah kehidupan. :')

Entry Best!