Saturday, January 8, 2011

Keyword minggu ni: ROGOL


Salam. Lambat sikit update. Aku da la bangun lewat. Pastu kan, baju tak jemor lagi. Tak sempat den nak blogwalking petang ni. Kalau aku cepat dan rasa gagah macam power ranger wana pink, aku pergi jengah sambil tinggal komen satu satu yo.
Sebenarnya nak letak satu tuto yang cukup menarik ala ala kebabom. Nanti la yo.

Oh, nak citer ni. Dah lama da kot aku tak letak keyword nuffnang aku. Yerlah. Bizi ngan game. Nuffnang aku tak jengok sangat pun (okay, aku tipu. Tiap tiap hari aku jengok tengok samada earning naik ke/ BE bertambah ke. Haaahah. Aku memang LOSER)

So. this is THE week, keyword




ANALISIS

CUTE

Aku paling setuju dengan keyword cute tersesat masuk sini memandangkan aku sendiri merasakan, mempoyokan, mentoyakan diri dengan perashan cute. Haha, so memang blog aku pun deserve dipanggil CUTE, LOL! (lariksss)

NAPER TETIBE MINAT KALER PINK ni?

Entah la. Aku rasa ni bukan tentibe. Ni da lama kot. Sejak zaman belom baligh sampai sekarang. Aku ngan kakak aku beza nya, dia antu biru, aku antu pink. Mummy aku pun dari kecik lagi da beza bezakan. Aku kalau dapat tshirt, dapat yang pinkan, yang akak, dapat yang biruan. Senang citer. So, takda istilah TETIBE yer. Ok. i m joking.

AKU RABA

Em, keyword ni, aku kurang pasti lah. Aku rasa kalau pegang pegang manja, selalu la jugak dengan kawan kawan gegerl aku. Kalau ngan orang lain sampai kena panggil polis lom lagi. Eh, kalau pegang pegang manja dikira macam raba ker?? (-_-")


KIMBEOM

Tetap ada. And it is like macam aku ni kekasih gelap kimbeom pulak. Muahaha. Jahat siot. Yuhuu, korea and malaysia. So good to be true!


So, that is it. Malam ni, kalau rajin, aku post satu tuto menarik dan sedap cepat buat korang.


So, off now. Kalau sempat sekarang aku singgah blog enkaurang. Hehe. Daaa.



I really feel blessed when people told me, they like my blog. So, keep liking it. :)

31 comments:

I.Hazwani said...

saya suka blog awak. header awak. dan... lelaki awak. ngahngahngah

Anisa Hang Tuah said...

kah,kah
ade je pengalaman dirogol
:))

Azuan said...

cute tue pun keyword blog aku jugak...hehee

Yiedpozi said...

Macam-macam la...

Terbaru: Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway
Terhangat: Gangguan Seksual Terhadap Budak 12 Tahun Di FB
Terbaik: 5 Plugin Firefox Yang Wajib Ada

AISHA INANI said...

me too!
aku pon rasa syok gilaa!

tapi keyword aku bersihhhh. hehehe!

ijatnuar87 said...

wahhh...keyword ganas dowh...ader entri pasal tu ker dlm nih?hehehe

amy azuha said...

pink n cute paling penting!..
sbb owner blog ney cute n pinky sgt hehe

analia buyani said...

rogol????
tidakkkkk!!!!
uhuk3..=p

teddyuna said...

hehe ;) keyword dia... google ni ganas

fara said...

hope pinked menten pink & cute. hehe ;)

PinQib said...

@AISHA INANI: hahah, skarang je bersih. nanti3 ko tengok ar

PinQib said...

@teddyuna: eh, ganas ker??

PinQib said...

@fara: mekasih so much yuuuu

PinQib said...

@ijatnuar87: ado. cr sndiri la demo. huwa huwa

PinQib said...

@amy azuha: yu pung pinky aper. haha. plus comel berganddaaaaaa

PinQib said...

@Azuan: haha
maksudnyer ko ni cuter ar dr ak??

teyhah said...

yg ni bes haha

HonEyBuNNy said...

hehhehehhehe....macam2 la keyword....cute...;-)

sugar2 kapas strawberry said...

hahaha.mcm2 la

CIK TOM said...

erk keyword rogol??ganas2...huhu..

p/s: try la tutorial tue yunk...cik tom rs boleh je..tp kena try n error :)

ardinihumaira said...

nak kena babap ni tukang search :p

Farah Farhana said...

qib,,blog qib mesti chantek ngan header n template pink.. chantek sgt..tmbh2 pinky lips tuh..:)

Sharinginfoz said...

entah apa-apa diaorang search ni kan

aliza said...

haha.gambar kekasih tuu :)

darkbatman said...

hahaha..cute..blog kamu!

ciK LyndaWawa igUana said...

huhu..
anda memang kiutla sis..
that y top ranking..
huhu..
xpa2..=]

amalina afif afandie said...

waaaa... blog kamuuu =)
bagus2 keep it up :)

saya_arief said...

sape yang search tuu..
;p

A m e e r a t u l B a l q i s said...

Pinku~
Your title is kinda extreme!
haha,, keep on ne!
actually, tu yang buat org nak baca! kahkah!!
nasib baik isi pun syok!
owh, btw, sorry can't like your blog in fb.. sudahku buang kerana rasa mcm takde benefits je fb tuu~
haha... teruskan update ya!

k_Own said...

hehehe ! ingat kan apa td ? risaw sy. lalala~

maCy said...

ade keyword koto. hik3

Entry Best!