Tuesday, January 25, 2011

Mimpi anak kacukan.


Ya allah. Lama nya aku tak update. Serious. No mood. Aku nak update tapi nak wat camne. Balik jer kelas, keje belambak. Tak sempat.

Pastu, sebab da letih da dua tiga hari tak dapat tido petang, aku rasa resah gelisah. Ye la kan. Nabi sendiri suruh tido petang. Tapi petang ni memang giler giler la aku bedal tido petang. Ya ALLAH. Rasa bersalah kat diri pulak sebab tido lama sangat. Malam ni ar kena pulun. Tsk.

Ya ALLAH, maafkan kekhilafan hamba mu ni. Oh.


Ha, mainpoint entry ni, aku dalam tido tadi kan, termimpi ada anak. Tak mengandung, tak beranak, tuptup dapat anak sorang.

Alolo, comel giler.


Sebijik macam ni. Gara gara tengok Meet The Fockers semalam.

Wah, comel giler. Tapi dalam mimpi tadi tu, aku ni memang failed ar jadi mak. Boleh aku tinggalkan baby aku tido kat luar sejok sejok. Memang la muka dia tu boleh tahan kacukan macam dok obersie, tapi da nama baby kan. Ecececeh. Muahahah.


Haa.. Aku harap ada la sorang dua mat saleh ni terjatuh centa dekat aku. Nanti ada ar peluang nak dapat anak comel macam kat bawah ni. Oh me goattttt!! Seriyes. Bapak dia, american, mom dia korean and as a result, a cute super gojers baby like him is produced!!



Cute weh. Tengok eyelashes panjang tu. Kalah product maybelline!!




Buat muke toya pun totap nampak hensem sangat. Wah. Hensem. Da buley jadi hero drama korea nanti ni.



Nak eckrem ker awak? Wuuwuuu. Comel. Kalah kecomelan aku...(@@")


So, Justin Bieber, bila awak nak pinang saya???

Waitingggggg. Larikssss


AKU JENGOK KORANG SEMUA

28 comments:

aliza said...

nnt dah ade anak tol2 jgn jadi mak yg tak bertanggungjawab lak.hehe

pic dak yg 1st tuu cantek ar.

sya fieqa said...

byk sgt tgk movie nih yunk...hohoho..
nk bieber jer...
=P

teddyuna said...

una pun nk anak kacukan ;) tpi..bf una org melayu

AISHA INANI said...

walawehhhhh!

anak nak kacuk je kannn.

asal aku tak penah mmpi cam ni ehh?
aku rs aku kena tidor skg laa.
nak anak kacukk! haha.

Ameeratul Balqis said...

LoL!

JUstin tak hensemlah, kalau awak kahwin dengan dia pun..
takkan dapat de anak macam tu..
kakakakaka..

~~DucKneSs~~ said...

hahhaha..justin tu player la.. *larik jugak

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehehe~ amboi.. mimpi smpai macam tu skali? dasyat la sis ^__^

liyana said...

ni mesti ko xsabar nak kawin dah kan..hehehe...smoge hasrat ko tercapai..huhu :p

liyana said...

ni mesti ko xsabar nak kawin dah kan..hehehe...smoge hasrat ko tercapai..huhu :p

JuanYuan said...

justin bibir??ewww

hahaha XD

iefa :) said...

pinqib.. tggu dn lihat justin bieber dtg mminang.. hu hu.. :)

Sophie Al-yahya said...

comel giler yg anak kacukan mat salleh dan korea tuuuu!!!

Nismo BluebirD said...

pinqib,justin bibir mane minat ngan pompuan...dia jambu yg dah dibooking untuk seorang gay jugakk..kikiki...melepas suda......^^

Azuan said...

tak tgk lg yg terbaru meet the forkers ni...arghhh...huhu

k_Own said...

kenapa mesti justin biebers ? haha

hans said...

hahahaha
anak angkat la tu
hehehehe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

syahira ariff said...

wahh!
lama gila x datang
comel gila header tu!
=)

kawen ngan justin bieber nnti dpt ank rmbut blond
=p

Farhana Sahri said...

wow...bestnye...cm2, ayhnye kne kacukan gk la..hehe..

amy azuha said...

alolo 0mmeynyer...qib kne cari hubby korea ney

Amni Izzati said...

qib....=)

aliesha kirana said...

hahaahah..kalu budak secomel tu, haku pun mau! ble pulak Jang Geun Suk nak minang AK eh.hahahha!

DuniakuAbstrak said...

adik biber? kah3

Cik Akma said...

a'ahh comelll gileeeeeeeeeee anak mat saleh ni. aiyaaa

cik.shabah said...

haha!dear3,tgok muvie je pun siap mimpi2 bagai eh?sengalll ;p

p/s : miss u ;p

maRShA said...

hahaha mmpi mmng mcm tu.. semedang mngarut! tpi, law dh ade anak t sure pinqib boleh jd mak yg baik... i'm pretty sure of it! dont worry la.. hey, dax kecik tu comel gile~!! tergoda jap tgk! he3

Mak Su said...

kelakarlah pinqib ni , siap mimpi anak kacukan lagik :)

tp hebat ler bulu mata budak tu kan, kalahlah bulu mata maksu

CIK FAFA said...

ahahahah, justin bibir la puloks..
fafa p0n mao anak kacukan ah, putih gebu kulit kemerah2an gitew.. mueheheeh..

fafa t0mpang c0nteng cni eh; kamu ditag :
http://sakuraaida.blogspot.com/2011/02/25-random-cik-fafa.html

^_^

muhammad naufal amir said...

assalammualaikum saya nk knl awk leh nyaw? ^…^
Saya umur 23,keje gov kerani je,muke sye time kecik rupe budak toye tu ..hehe tpi rambut beralur r...mne tau knl ngn cikgu leh temu jodoh :3 salam

Id wcht: matperang123
Wsup saya :0142319876

Entry Best!