Saturday, January 15, 2011

Oh i love u BADANG



Baru habis tengok MAGIKA semalam. Tapi taim semalam la ayaq mata laju jer mencurah curah macam ayaq hujan. Nasib baik rumet aku balik kampung. Kalau tak, em, kena kontrol gagah perkasa la aku depan dia.

Eh. Watak aku minat sekali, dua orang BAWANG tu. MERAH dan PUTEH. Comel. Seswai jer. AMANI dan ALEYA. SOo cute. Cheh. Baru konon nak bagi review. Orang lain da lama dah dok citer.

Ahhhh, persetankan.

MAWI jadi BADANG. Oh, memula masa dia cakap nama dia BAD tu, pelik gak aku pikir, mak aih moden nye, nama, macam BAD BOY gitueww. Auwww. Orang lain, punyer la kuno nama. Tetibe dia sorang nama BAD. Last last aku tahu dia ni BADANG masa NENEK KEBAYAN tu sebut BADANG. Ok. TITIK.

Hensem la BADANG ni ngan rambut palsu dia....


Ah, nak mimpi BADANG malam ni. AHAHAH. Sambil dengar lagu PENYEMBUH RINDU dengan SENYUMMU LAGI.

Pss Gambar tak da kaitan

21 comments:

Hanisah Safian said...

tak tengok lg.wuwu

Bella said...

eh nnti nk amek magika dri mu ye, hihi

Bella said...

eh nnti nk amek magika dri mu ye, hihi

sophie said...

Tak tengok pun Magika lagi. Nape air mata mencurah2? Citer tu sedih ke?

Kem salam kat Abg Badang. ;p

amalina afif afandie said...

magika mmg best :) part mak die dtg tu y sedeh sikit :( part mahsuri kelakar okk. hahhaha

klik sini,
jom cuti-cuti malaysia =)

bungakuning . said...

tak tengok lagi citer Magika ?
bukan ke cite tu muzikal kan ?
ke citer sedih ?

~~DucKneSs~~ said...

hahhaa..minat mawi eh?

Cik Akma said...

magika best kan? kalerful jeee hee :)

diana cntik gileee kan! hehe

analia buyani said...

x tengok lg pun..best ker???

k_Own said...

cerita magika yang mane nih pinqib ? aishh... hehe

Amir Izzat said...

best ke magika ni? bukankah ia filem muzikal? nak tgk tp takut tak best...hoho

Sharinginfoz said...

org tak badang tak suka ke

she wrote said...

hoho..ramai review cter ni best. tp i xtgk2 pom lg. hmm, nanti msuk tb jer la tgk. kehkeh

Sophie Al-yahya said...

memang pun lah badang dlm cerita tu hensem.macho kan. x minat mawi tp minat badang.haha.boleh ke.

bobiedanbad said...

magika mmg best...

aliza said...

hahhaa.magika mmg superb ar.mase tgk ngan kekawan kat panggung pas balik sume gile nyanyi lagu JANGAN SAMPAI BANGUNKAN NAGA.lagu dia kelakar.haha

mira_nas said...

huhu.. best gak citer tu... tapi.. hurm..

teddyuna said...

yup :) magika ok..

sugar2 kapas strawberry said...

hari tu tgk magika kat wayang..heheh.best.cuma mawi tak sesuai berlakon musikal.suara dia x sesuai

ardinihumaira said...

sob sob.. cni tade panggung wayang. bestnye kalo ado leh tengok cite. huhu

aliesha kirana said...

hahaha..mase tgk citer tu dl, mmg rase cm seswai je mawi dgn watak badang... org ckp sombong2 gitu..haahah...

Entry Best!