Wednesday, February 23, 2011

Awkward


Hello guys. Assalamualaikum
Qib here. Ni nak cakap. Sorry memanyak. Qib bizi sangat. Series, nak blogwalking tak sempat. Nak buat macam mana esemen datang menimbun macam ombak tsunami. Lagipun aku sekarang da start nak jadi budak baik dah.

Hehe. Okay. Weekends ni kalau free ya ya amat, ill blogwalk. Giler banyak miss update dari korang. Akak Dini pun da bertunang and i havent got the chance congratulating her.

Banyak kot blog aku rindu cintan cintun magi cintan. Nak tulis list satu satu boleh berjela panjang. Yerp, i miss nak kongsi kongsi tuto like i used to do, SATU MASA DULU (cheh macam da beribu aku kongsi tuto yang aku tahu kan?)

Tsk. Till then. Take care. Soley soley, see u on this FRIDAY ^0^
Aniyong!! daebak!


Ps; It does feel awkward writing back here. =_="

SALAM SAYANG

Entry Best!