Sunday, February 6, 2011

Current ADDICTION


Ya ALLAH, my goat letih giler. Aku ni dah macam zombie plak sebab tak cukup tido. Yer lah. nak cukupkan korum tido sekarang dah tak buley. Dulu, zaman sekolah menengah aku ni kinda poyo giler,

Zaman tu, tsk. Toksah cakap ar, taim tido dah macam askar wataniah. Asal jer kerling jam jer kalau da pukul 12.30 malam, mesti pergi kat katil, teros pejam mata. Siap pesan lagi kat kawan kawan, kalau ada kejew ke menda ke,

Weh, aku, 12.30 da kena tido weh (-_-")>

Em, kat sini, pukul 6 pun kadang kadang aku tak tido lagi. Memang ar. Memang tempah maut. Yer lah. Orang cakap, tido lewat ni leh pendekkan umo kan. Aku ni, selalu kalau tak tido tengok citer, kalau dak, main internet, kalau dak sebab main games. Em kehidupan yang tak mature walaupun umo da 21 (ASAP) dan kalau ikot kalendar islam pulak dekat dekat 22 tahun dah. Macam mana tuh?


Ops, lari jauh dari tajuk pulak. Sekarang kan, CURRENT ADDICTION ni tengok WE GOT MARRIED.

Giler addicted weh. Hem, macam ko wat milo tak bubuh gule (unless kalau milo 3 in 1) macam tu la tak sedapnye hidop aku sehari kalau tak tengok menda alah ni...


Ahhh, nanti ar aku cite lain pulak pasal WE GOT MARRIED NI, wait for the next entry yoo!!!


PS: BULEH DAK KAWAN KAWAN TOLONG PINQIB, PLEASE ANSWER THE POLL SEBELAH SIDEBAR KIRI. HEHE, Kauorang nak tick jawapan buruk sekalipun, aku takkan taw. PNC


20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hehee.nak tido awal laa..nti umur tak pendek
kehkehkeh

Mak Su said...

cerita apa tu we got married? maksu ni belated ler, semua ta tau

UXOP said...

Tido kene cukup..kecian kat badan dan minda yang selalu jd mangsa..nnti cepat letih..huuu

noname said...

hope that, my goat doesnt means my god to you...its two different words with diff meaning...

bunga said...

nite..heee..tido lek lok..

Nurul said...

waa ,we got married..
cerita sape ?

Cik Akma said...

we got married, cte korea kan? :D

~~DucKneSs~~ said...

dah jawab..hhehe

btw, need to know about ur latest addiction..cite apa tuh?

nabilah_2908 said...

masa bergelar Student...mcm ni gak..

waktu tidur tk tetap langsung...tp bila dah kerja...

belum kul 10..mata dah berat... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIRTHDAY DD

aliesha kirana said...

ohhoooo We Got Married! ni yg mo tgk gak ni..hihihhi~ jgn tido lambat2!

Sophie Al-yahya said...

dah buat dah =)

skrg dah hbs belajar hari2 tidur terlebih cukup..lalalala =)

PinQib said...

@Sophie Al-yahya: wahhh bes lar.. jeles jeles, dengki ><

PinQib said...

@aliesha kirana: AK x penah tgk lg ker??

PinQib said...

@~~DucKneSs~~: hhehe.. nak citer la ni :p

PinQib said...

@noname: thanks for ur concern
yes, they are different and i didnt mean it to be GOD

PinQib said...

@Mak Su: Citer KOREA maksuuu

Farhana Sahri said...

meow yg sgt tomey...nak!!

sarah mohamad said...

nak jugaaaak citer ni . best tak ?

hans said...

hahahaha
awal tu
12.30 dah tido ekk?
den kul 3 baru tido

Jom Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda

ardinihumaira said...

tdo awal bagus untuk mengelakkan kesembapan mata hehe

Entry Best!