Sunday, March 20, 2011

Aku wanita biasa

I need a real diary

Tak da speciality. Masak pun tak reti. Aku just reti masak benda senang jer. Setakat tomyam seafood tu sebelah mata jer aku buat (cheh). Ok, aku mengaku. Aku tipu.

Aku pakai tudung pun selekeh. Still berani malu malu kucing siam parsi nak buat efek baterfelai, selendang apetah lagi. Crossing fingers, as long aku masih menutup aurat ku. Alhamdulillah. Takpa. Aku redha.

I belieb (believe in Justin Bieber Dictionary)


Pakai baju tak fesyen. Tak uptodate. Tak da keberanian pun nak beli baju online. Sebab low self esteem. (sayang duit pun yer jugak). Bagus jugak. Kalau tak doh habis duit jer dok addict nak berfesyen bagai.

Nak pakai compact powder jenama Johnson and Johnson pun memula nebes giler. Macam nak letak botok dekat muka. Pastu sekarang dah ok sikit. Tak pakai poun guwa ok jer.

Shut up. I know myself

Memula letak lipbalm je pun rasa macam pakai ginju merah menyala. Harus aku tonyoh balik kesan kesan ciuman lipbalm =(. Sekarang pun ok. Kalau pakai tak pakai sama jer aku rasa. tapi kalau terpakai tebal sikit, mula lah aku rasa bibir tebal aku ni bertambah keincian tebalnya.

Nak pakai kasul heels rasa insecure. Ohmygoat. Aku takut terpeleok. Aku takot bontot aku terlebih keluar sebab memang da sedia keluar. =p. Solution, beli kasut flat. Nasib aku tak pakai selipar jepun jer pi kelas. crocs tu ada la dalam limapuluhjutakali.

Da macam macam lagi.

Justin pun dak perfect tawww. Look at his ugly butt. Sorry, honey. =p


Tapi i feel blessed. Dengan family dengan kawan-kawan, dengan bestfrriends, dengan everyone around me. Thanks for accepting me. Just the way i am. Thanks so much.


PSILOVEU: ENTRY EMO and i just dont give a dem about it =)


8 comments:

Ateyn Bella said...

terase aku tang pembaziran duet ituwww, huahua

Uchi kay-f @hmad said...

eh emo ke ni?alahai.........

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said...

cheer up dear...

sya fieqa said...

nobody perfect dear..but u is nice person..
same wif me..hihi
=)

ardinihumaira said...

ehe sian encik justin bieber ;p

aLieF si Muncung ManiS said...

tak ape..yang penting hati dan dalaman kita luar biasa..k...alief pun lelaki biasaa je...huhu...

aliesha kirana said...

xpe. hnya diri kita yg mengenali diri kita sendiri... cintai diri kita. btol sgt quote kt atas tu. heheheeh

mia bouvier said...

to be frank.we unique in our own way.I love you qib :)

Entry Best!