Tuesday, March 22, 2011

Ala-ala GIVEAWAY


Salam. Hai camat petang.
Nama saya awekkimbeom. Jangan MARAH nahhhh. Haha.

Aku boring. Malam ni kelas sampai pukul 11. Tiga jam. Ok. start dari pukul 8. Miyaaaa.. Giler lama. Haipppp, tapi takpa.

Ingat sikit jumlah elaun ko dapat riban-riban tu kalau nak compare kan dengan pi duduk dan dengar jer Pensyarah bagi lecture. Kan kan? (tetiba)

Oh. Sebenarnya, juz nak promote blog craft yang sangat cute miuttt.
Aku purchased dekat lima benda. Ada 3 benda aku beli speciall buat nak bagi adiah kat kawan-kawan. Muahaha. Entah lah. Dah maken tua ni maken rasa compius nak bagi apa kat depa. Kan, kalaw aku bagi teddy bear ke menda ke, depa marah pulak.

So. these are what I bought for myself!

A Handmade key-chain and sarung broadband =)


So cute and and pinkish of course. Gila tamak , selera macam kambing kan? Tsk. Ni lah aku.

So kalau nak pi jengah ke, nak order ke, you can straightly tengok items from SINI. Check LIYANAPERSONALBLOG untuk PM her!!! There are so many selections to choose from. Ada pin tudung, seswai la dengan orang-orang yang pakai shawl tuewww, ada monster couple key-chain (cute tapi seram!). Cute wallet untuk budak budak lelaki pun ada. OMAIGODDD memang somellll =)

ni Couple Key-chain

Siyes comel nak je babap satu satu. HAHA. Tapi... Im single (tetibe)


Koleksi memang boleh order terus dari sini



Hensem ar wallet ni. *Nangis*



Letih ar.. Nak tido. Malam ni ada kelas. Waaa. Rasa nak nangis sebab gemok bizi sangat. K, kawan kawan. Nanti aku jengok sorang lepas puas buat taik mata. Aku tido tak lama, 15 minit jer.

PS
Hadiah untuk sahabat. Nak tahu mendapa? Teka ar?




Rasa-rasa, kalau aku buat GIVEAWAY ker CONTEST ke, korang nak ke adiah camni?

Kompius kan aku bagi dua link??
Link pertama kat atas tu, untuk tengok contoh. Tu blog craft dia. Link number 2 ni la kawan aku. BUT, dont worry. She's good beb. Dia boleh buat semua ni. Dahlah dia ni sweet giler. Memang manis la. Gerenti korang suke berurusan dengan dia.

SORRY PICTA HEMPON CABUK AKU MEMANG TAKLEH DIMAAFKAN

12 comments:

teddyuna said...

waaaa bestnya dpt hadiah

ardinihumaira said...

cun2 belaka :D

SofieyAzwa said...

Semestinya Sofiey suka kalau menang hadiah2 mcam nie! Buat laa GA.hehehehe

nabilah_2908 said...

sy suka bnda2 craft mcm ni...

buat la Qib... sure akan mndpt sambutan.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

Rogayah Suparman said...

memang cweet pon..i asyik dpt free je cute stuff tu kalau dgn dia..haha

sya fieqa said...

haha..nak2..
bilo contest@giveaway nyer?
=P

♥yaya budak suka embun♥ said...

cun gilak :P

JOM :BUKAN BLOG MAKCIK LA :P

saya_arief said...

kasik kan aku craft2 tu.
kamu belanje.
:D

ain fathihah said...

comelnyaa!

Aisumi Chan Kawa'i said...

kalo nak bagi hadiah mesti la suka.. bukan senang tau~ ^_^

aliza said...

leh lak tido 15 mint jer qib..

liyana said...

terharunye qib promot blog kite la..ehhehe....jgn puji lebih2 nnti kembang...qib jgn malu utk berunding lg pas ni,,hihihi :p thanks tau..:)

Entry Best!