Sunday, March 13, 2011

Berat sangat?

Salam. Tsk. Baru hari ni, dapat beloging secara aman. Dua hari lepas, tenet berokband buat hal. Asyik masa aku try cube connect jer, terus dia cakap dial up failed. Tak silap aku, aku baru jew bayar langsai hutang berokband 3 bulan terus. Dekat 100 pelaspelas lah.
Fuhh.

Lega. Pastu kan, usaha mengemas kini blog aku dah selesai. Cuma tinggal nak buat butang reply komen ngan letak facebook like button jer. Takpa. Boleh intai jer dekat TUTORIAL dan TIPS dekat tab menu atas pada sapa nak gak letak bendaalah ni.

Eh. Aku pon kompius la. Tak tahu sebab apa. Aku rasa belog aku ni berat lah. Ampa rasa camne? Entah lah. Kot kot sebab lama aku tinggal, terus jadi merajuk gemok jadi berat berKB KB. Tsk. Apa la nak jadi ngan aku nikan.

Bukti lambat:


Rasa nak nangis lambat camni

Lama gila nak loading

Dah selesai. Lega...





Pi timbang berat, ringan la pulak. Ke sebab line terok kat sini? Ringan la kalau 69 kb tu kan?? Eih, tak tahu tak tahu. Aku buta sikit icT ni..

Masa cek:
CLICK HERE to find out your blog's speed


Esok isnin. Cadang nak potong rambut. Agak agak nak buat fesyen macam Syarifah amani dalam citer gubra. Hehehe.. Dah la ulser. Aku agak sebab rambut tebal sangat. Sebab tu panas jer badan aku ni. Kena kasi trim sikit la. Baru kurang suhu.

Giler banyak aku nak tulis tapi blur. Tak tahu ar..;(

Ps
Aku try lawat sorang sorang :)

8 comments:

aliza said...

eden buka ok jer..x berat rasenya :)

teddyuna said...

wah.. nk check jugak la.. ;)

sugar2 kapas strawberry said...

ringan je ni bukk

sugar2 kapas strawberry said...

eh eh..mmg ringan nk bukk cuma xkuar2 background je kat blakang tu

OrenLimau said...

ehehhe qib, da lama x berblogging eh..mood sama2 turun kan.hehe

ardinihumaira said...

tak berat pun dear.. laju je loadingnya :D

DuniakuAbstrak said...

banyak kutu sebab tu kau rimas kot

anamizu said...

gile ringan blog ni..
cane nak bagi ringan smpai tahap cmtu T___T

Entry Best!