Wednesday, March 16, 2011

Contest Gambar Paling Comel

KLIK kalau nak JOIN
Salam petang.
Kali ni aku telah ditag lagi. Tapi untuk join satu kontes. Yerp. Lama dah kot aku tak join kontes. Tsk.... Haha... Aku ni kan jenis jarang letak gambar sendiri dalam belog. Yer lah. Kamera bukan jenis yang dslr tuewwww.

So, setelah ditag oleh cik Qiffara, aku pun yakin lah sikit sikit. Walopon muka aku takda la secantik Jessica Alba, tapi ada la jugak irasiras Selena Gomez (perampas) awek si Justin Bieber tuewww.

Kontes ni bertajuk Contest Gambar Paling Comel. Aku sebenarnya nak jer tukar perkataan Contest tu ngan perkataan Kontes sebab baru nampak keserasian Bahasa Melayu. Tapi sapalah aku kannnnnn?? Hahaha. Sekeh diri sendiri. Cheh, macam pro Bahasa Melayu pulak.

Oke, ni la gambar aku kan.... Em.. Malu lah. Tapi nak kasi jugak.. Orang dah add. Lagipun sensaja nak update kosong. Aku takda menda sangat nak update. Thanksss so muchh la awakkk tuuewww.

Okaylah. Ni gambar tak berapa nak cute akuuu..

Photobucket

Pura-pura comel

Gila tak penah aku rasa gedik cenggini. Tapi takpalah. Sekali sekala. Haha. Oke, aku nak tag:

5 comments:

cik ewun said...

hahhaa somel2 :D

teddyuna said...

hehe i will try to do it qib.. ;) cz camera una xbrape ok skrg

teyhah said...

tenx kak qib:)
btw comey gamaq kak qib :)

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said...

peewwiittttttttttttt!!!

Afiefah Safieni said...

eh gambar tu bergerak2 la..
gud luck ya ^_^

Entry Best!