Wednesday, March 16, 2011

Good Bye Forever Blog!!


Meowwww

Salam. Aku rasa ni kali terakhir aku post kat sini. Sedih la aku rasa. Kalau tulis pun bukan orang nak baca. Aku dah fedap dengan dunia blog. Ada BE pun bukan dapat lima ploh juta punggg.

Arggh. Cukup lah. Ni entry terakhir aku. Harap silap dan salah aku korang maafkan yer. Terutamanya kawan kawan blogger yang kiut miut sebab aku tahu blog pink menyala ni dibaca mostly oleh kaumm gadis, wanita, maknyah ops. Ok.

Sebab sebenarnya nya, tuan aku dan family depa ni dah nak buang aku. Nak buat camna, depa dah naik muak dah dengan aku yang selalu buang air kecil merata-rata. Anak anak aku pulak yang dua eqoq pulak asyik lepas najis mutawassitoh bawah meja makan. Sekali cik Pinqib ni dengan sengajanya pulak penah terpijak najis anak anak aku yang inosen tu, terus aku rasa bersalah yang amat sangat.

Marah nyer cik pinqib tu mengalahkan mak singa baru beranak. ish Takut. Sekarang depa dah tobat, nekad nak buang aku and my lovely beloved babies dekat pasar pagi tuh walaopon aku dah try macam macam cara nak wat depa cancel plan depa. In fact, aku penah buat mata ala-ala pussy dalam citer makhluk ijo Shrek tu. Sampai macam tu sekali tawww.

Tsk. Rasa nak nangis pun ada. Tak dapat la den nak makan nasi kosong dengan kepala ikan lolong lagi. Wuwuwuw (TT). Nyesal tak sudah. Nak buat camne. Never say never. Nasi sudah menjadi buburrr.

Kay lah. salam terakhir. Hingga jumpa lagi. Ingat daku dalam doamu...

Salam ikhlas,
Meooooowww
(Cik Tompok)
Lokasi : Rumah nenek cik Pinqib
Masa: 2.57 p.m.
Tarikh: 16 mac 2011



Ps: This is real. It is happening. Not me. My kucing. It's not my kucing, actually. More or less, wild pussy tumpang rumah nenek. Who knew, the cute look, actually gave us so many troubles. Especially, after giving birth to 2 more cute pussies. Bye bye Cik Tom. See u in heaven (we are not going to kill her lahhhh)

11 comments:

Afiefah Safieni said...

ingatkan tuan dia..
rupa2nya kucing..
adess terkena sudah..
=)

Anisa Hang Tuah said...

buat saspen je qib ni
hehehe

PutRee SeJiNjaNg said...

ish buat saspen je dia ni..hehheh

teyhah said...

haha..saspek ah kak qib

Ellen said...

adoii..akak pun kena juga kah ni...si meow2 plak..hehee

ardinihumaira said...

hahaha kamu yang nakal :)

greenApple said...

terkezut gue..muehehe..kes pijak taik tu btol ko?

pearl apple said...

terok la...mati2 aku ingat ang x nak tulis dah~~geram2~~

hans said...

dah agak dah nih mesti bukan pasal ko
ekekekekekek

Rara Nasiha said...

cehh, ingatkan betul la tadi.

Aisumi Chan Kawa'i said...

adehh~ hampir heart attack.. ingat sis nk stop blogging~

Entry Best!