Thursday, March 17, 2011

Kim Beom's gonna Marry ME!!!!


Appa Kim Beom

Salam petang.Assalamualaikum. ohmygoatohmygoatohmygoat, aku still tak percaya si hensem, bergigi peliks, tapi cute tu dah propose ngan mummy dan daddy nak kawin dengan aku. Masyaallah. Suke nye. Em.. Tapi aku bagi tahu depa, aku tak kompem lagi,. Sebab umur aku pun baru jer 20. Belum lagi 21. Nak mengundi pun sah sah tak lepas. Aku dah la masih lagi budak budak tapi dengan lamaran dari Mr Kim Beom tu, agak susah jugak aku nak tolak. ohmygoat!!!

Aku tak dapat bayangkan lah, kalau aku kawen dengan dia, kompem anak aku nanti mesti ikut sikit muka apak ngan mak dia yang bermata sepet sikit ni, pastu mesti dia jadi tahap genius sebab percampuran budaya kelantan dan korea (DABEL K).

Pastu, aku nak letak nama baby kami Jr. Baby Jr (nama anak nanti) akan cakap Korean dengan apak dia, pastu kalau nak nasi ker bubur ke nestum ker, cakap dengan aku bahasa kelantan. Muahaha. Sweet family tuuuuu!! Awwwwww =)

Situasi contoh

Baby Jr to Appa : 내가 좋아하는 아빠 잘생겼고 (I am handsome like appa) - IHSAN dari google translate

Baby Jr to Omma: Omma comel lotte =)

Hahaha. Keep on dreaming!! Seriously, that's gonna be awesome. If and only if, memang betoi betoi, Kim Beom and I getting married. Which is not ='(



MMS Kim Beom hantar semalam. Sweet gileewwrr u!!

HAHAHAH, aku dah puas gelak. Eh, belum lagi, BAHAHAHAHAHAHA. Ok ok, dah....

Sebenarnya, aku tertengok Keyword Nuffnang aku. Tu yang aku rasa macam lawak jer dengan keyword keyword sesats ni. Muahaha. Ni tengok ni!! Tapi, kalau betul la. I would be the happiest human being on earth weiiii!



Evidence

Ps: SELAMAT BERAMAL DI MALAM JUMAAT NI =-p



11 comments:

aliza said...

dia mmg hensem n cute..suke dia gak.ngeh3

SofieyAzwa said...

Keywords ni kadang2 pelik2 kan?

ardinihumaira said...

ada tak orang nak cari dni kat sni :D

ain fathihah said...

haha. saya tak pernah tgk drama2 korea. jadi tak faham kegilaan gadis2 ni semua. hehe

sarah mohamad said...

hensem nyaaa plus kiut gila. rasa nak cubit2 jek.

niesz said...

yes, i will..hahahahaha..

mira_nas said...

hey... camne dia boleh sampai kat blog kaw.. heheh.. niway.. nttah apa dia buat skang ni.. cam senyap je lepas F4

AISHA INANI said...

malam jumaat tak boleb beramalm sgt, laki panggil dahhh. hahahak!
joke...

susah la kawin org korea, nak bercakap pon payah. adoiii.

aliesha kirana said...

aaa pengsan. kalulah boleh jadik kenyataann mau pengsan Qib nnti eheheh

saya_arief said...

sape kim beom nie..
pemain ping pong korea ke?
;p

fizah said...

yg i am handsome like appa tu translation die: 나 아빠 처럼 잘 생겼다..yg qibah tls tu mksd die abah yg sy suke tu handsome..
neway,kim bum mmg comey..hehe...

Entry Best!