Tuesday, March 15, 2011

Menjolok mata betol!!


Salam petang.
Aku nak tunggu solat asar ni. Adoi. Napa la ni. Esemen yang aku dok gebang gebang nak buat, baru sekangkang kera nak buat. Bukan nak buat. Dah buat. Tapi baru buat dua perenggan. Hahah. Takpa. Orang cakap, hari hari selembar benang akan jadi jugak kain.

Hari ni, aku tak masak pun. Sesedap rasa la aku dok kat umah nenek aku. Sebab tu la gamaknya nenek aku nak jer rasa bagi side kick kat aku sebab kerijo aku hanya lah tengok tv, main laptop, makan, gi tandas, tido. Kalah puteri raja kalau nak dibandingkan dengan kehidupan aku ni. Tsk.

Tapi sebab almaklumlah suka sangat makan, sampai aku bedal jer semua. Termakan keropok jenama apa entah, terus tergaru garu hidung, mata, muka. Ya Allah, hidung ni, rasa nak jer aku cabut. Kalau boleh bagi time nak rest, lepas jer hilang gatal baru pakai balik hidung.

Mata ni la paling sadis. Merah nyer bengkak. Adeh. Seksa woh. Rasa nak menjolokkan jolokkan mata aku ni ngan jari. Tapi terasa seram sejuk takot terbuter menda ke. Aku takmauuu... Seriauuu....



Extra mini bio

Aku terbeliakkan mata, dengan harapan, dalam dalam mata gatal tu hilang. Completely. Tapi, it's hopeless. pening lagi adalah. Aish. Ni dah merah sebelah dah ni. Macam lanun dahhh..


Is this menjolok mata?

Haha. Terkena. Sebenarnya, gambar gambar ni takda kaitan pun dengan entry =p
And im not that keen towards Edward. Lebih hensem lagi Justin Bieber ngan Jensen Akcles.




7 comments:

aliza said...

hahaha..pink ada resdung ker? makan keropok leh gatal.

@ku d! sin!e said...

a'ah..ade udang kot keropok tu..
Yang serigala jadian tu lagi hensem..huhu~

Mak Su said...

ohh... ada alahan kepada sesuatu makanan ek? carilah curenye cepat2 ya

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said...

qib..jom join...
http://qiffara.blogspot.com/2011/03/contest-gamba-paling-c0mey.html

SofieyAzwa said...

Pelik gak nape gambar2 nie ade? heheheh... I'm not that keen to Rob Patt gak!

ardinihumaira said...

adik dni pon sama...

Encik Psychopath said...

siot. tertipu. ingtkan cite edward cullen. damn.

Entry Best!