Monday, March 14, 2011

Pimple Pinching. Euwww!! (Updated)


Hi, good morning. have yo'll had your breakfast? Aku belum lagi. Tengah tunggu maksedara aku masak. Perot aku da berbunyi pun. Tsk. Lapar sikit pun da berbunyi. Dasar kan.

Semalam aku try la main dengan iphone bro aku. Banyak betoi games dia ada. Sampai satu tahap, aku rasa iphone dia tu semata mata untuk games jer bukan untuk komunikasi. Well, rasa nak gak guna hempon baru memandangkan telefon aku yang lama dah memang outdated pun. Tapi sayang sebab kamera dia sangat sangat cun. Haha

Oh. Actually, wanna tell you this nasty thing.
Aku main game PINCH A ZIT.


Giler nasty. Dalam game tu kena picit jerawat. Peel off keruping jerawat, buang nasi dalam white head, buang nanah dalam jerawat. Giler disgusting. Hahahaha. Tapi aku main gak.



Yang pertama, kalau kita tengah buang nanah tu kena buat macam betul. Using both of your pointing fingers, gerakkan mendekat menjauh secara slow slow.




Pastu kalau keluar nanah, dia akan bunyi, " OOHHHHHH" Kira success la tuh!.

Kalau sakit, skrin jadi memerah, pastu bunyi mengaduh..

Kalau dah berjaya keluar nanah semua, dia akan bagi compliment lagi. "GOOD" gituewwww. Hahaha. Gewliesss sioot :D




BEFORE




AFTER


Tapi be careful!! You might end up messing all those nanah and blood from these nasty pimples on screen, kalau ko picit kuat kuattttt! Kira macam failed lah. Tapi tape. Boleh retry balik.


Lama lama pun boleh jadi boring. Lebih baik buat pada pimple betoi. Haha.
Have a nice day!

Baru tahu aku salah eja PINCHING jadi PINCING. Mata ni da start prob. Aish

18 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

uikkk~ ade jugak game yang serupa ini.. xpnah jumpa lagii~

teyhah said...

stailo ah game ni kak qib hahaa

aliesha kirana said...

yek! game geliiii! hahahaha

ardinihumaira said...

wahhhh pasni leh picit kat muka lak :D

FarhanaFabulous said...

ade gak ek game macam ni..

nuraru said...

euwwww....prsn picit jerawat sgt sgt sgt menyampahh..xnak buat dahh.. huhu

Jill Ah said...

lolololol~~~ lma x nmpak qib update... eww,, tringat zman2 sekola dlu dgn kwan2... tlng picit2 jerawat... :D

PinQib said...

@aliesha kirana gelis pun bes la :)

PinQib said...

@teyhah klu kk qib ad iphone lama dah tunjokk ahahaha

PinQib said...

@Aisumi Chan Kawa'i haha. boleh donload dalam pc. kena gune keyword betoi jahh

PinQib said...

@ardinihumaira haha. oraittt praktiss tuu

PinQib said...

@Jill Ah haha. memang lama nak updatee ;)
x pnah suruh kawan picit.. geliss

PinQib said...

@nuraru muka xda jrawat leh la cakap camtuuu.. wuuwuwuwu :(

PinQib said...

@FarhanaFabulous ada.. kena cr dan install jer hahahahah

Ninie said...

bagus game ni. blh la practise picit jrawat secara berhemah lps ni. wakaka

anamizu said...

tu dia game!!! hahaha

PutRee SeJiNjaNg said...

wah bestnye game ni...

teddyuna said...

hehe una suka nk picit jerawat bf. sbb una xde.. skrg dia dh xde jrwat una xthu nk picit spe punye.. ekekke

Entry Best!