Monday, March 14, 2011

Tolong ajarkan aku Versi Qib Rafali


Adoi. Kusut la.

Eh lupa la nak bagi salam. Ni la kejadah nya. Sekarang tak da elektrik. Entah tetiba pulak. Dah la hujan ribut takda. Satu kampung agaknya takda. Nasib la rumah kampung ni jenis berangin. Takda nak berpeloh.

Tapi kalau berpeloh pun takpa. Ada air kolah yang sejok macam iceberg gituew. Wah.


Sebenarnya kawan kawan. Aku nak mintak tolong lama dah ni. Aku dah daftar dengan tumblr.com. Macam best pulak kan dok tengok orang orang emo especially post quotes ker, pictas ke apa ke kat tumblr ni.

Tapi, yang sadisnya, lepas jer buat. Terus blur tak tahu nak buat apa. Nak explore lelebih dikhuatiri gila pulak. Aiyakk.

So, sapa sapa ada link ke, buat post entry sal nak guna tumblr sangat la diharapkan boleh membantu aku... AKU NAK JADI EMO gakkkkk...
Hehehe. more or less, emo girl . Aish.. Kwang kwang.

3 comments:

nabilah_2908 said...

Hye Qib... :)

sama lah...sy pun join tumblr..sbb tertarik dgn gambar2 yg cantik2...tp masih lagi tk bape reti..

yg sy tau..boleh reblog post org lain...sudahnya sy biarkn je tumblr tu terbengkalai... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BERMACAM AYAM

aliesha kirana said...

erk! AK lg tatau... jgn tanya AK... larikssssss!

ardinihumaira said...

lagi sadis sebab dni lagi tatau ehe :D

Entry Best!