Saturday, May 7, 2011

Gila. Nuffnang Is So Sweet!

(Klik untuk besar. Napa la kecik. Aku dah resize manyak kali ni)


Why-why??
Huhu. Dah lama giler aku tak update kan. Tapi Nuffnang tetap bagi aku BE. Oh my God. DULU, aku hidup dengan 1 jer BE. Tapi semalam, chek-chek, dia kasi empat terus. Oh My, Memang sayang sungguh Nuffnang ngan aku. Ke, semua orang dapat sebab Nuffnang kasi adiah? Muahahah..


Namun, aku syukur la. Em.. Aku bukan apa.. Aku nak nak sangat update. Nak cerita-cerita masham-masham semua. Tapi tu lar. Hari-hari kelas nak nak paling kurang 7 jam. Mana nak sempat nak blog walking bagai kan. So...

Em. Takpa. Hari ini aku try la blogwalking apa ke, komen ke. Juz sapa yang sempat. Wahhh. Rinduuu blog, rindu my baby ni. Hahaha. Rasa sedih pulak aku abai dia tak bagi nafkah zahir camni. Tsk... Takpa-takpa. At least thanks to those yang masih sudi jugak tgk. Kira kalau aku tengok analytic blog aku, tak penah lah lagi keluar simbol ni '0'. Kira okay lah tu. Arigatou, kamsahamnida.


Eh.. dah pukul 12 lahhhh. Nak gi lunch bersama teman-teman busyuks dulu. Pasni aku blogwalking. Hari ini, plan nak gi makan nasi beriani. Wah. Beesh. Nak tunggu kenduri, sapa la nak jemput aku kan....??

SO... Adios. MYASM stands for MISSED YOU ALL SO MUCH. Euww.. Sweetttt ngat... Hahaha





13 comments:

aliesha kirana said...

nak suruh qib update selalu la tu..cpt2 update..hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
bila nak belanja makan

AISHA INANI said...

ish aku dok upate hr2 pon takder BE!~ sedihh.............. HAHAHHA

HonEyBuNNy said...

wah...

ne buat semakin sayang2 nuff kan..hehe...

rindu jugak blog neh..;-)

k_Own said...

rajen rajen eh pink ed pergi jalan jalan. hehehe

noraliza said...

sedapnya qib nasi beriani..hehe

@ku d! sin!e said...

same lah. tak sempat nak blogwalking..
exam...hehe...MYASM..

Ardini Humaira said...

whoaaa! bestnye.. dni tade satu pun.. dari last month. sobss :'(


p/s: dni follow guna gmail ni bukan unfollow hari tu tau... hehehe dni gtaw sebab ado yang pk dni unfollow pastu follow balik... ^___^

Sharinginfoz said...

seronoknya banyak be

nabilah_2908 said...

wah...bestnya kamu...sy yg dok update hari2...xdpt pun BE...huhuhu... Nuff dah tk syg sy.. :(

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NASI AYAM IBU

Farhana Jafri said...

aku update ari2 xdpat pon.. ni yg geram ni.. huuu~~~

bunga said...

wahh..bunga xpernah dapat BE..hkhakaha

Liey Yatiey said...

wahhh , best2 ! ;D
sy tak penah2 dpt BE ;(

Entry Best!