Thursday, May 12, 2011

Perang Nafsu


Arghhh. Napa nafsu aku gile kentangggg memang tak dapat nak kontrol. Ya ALLAH. Series. Ni lah aku rasa semester paling nafsu aku menggelodak giler. Help-help help!!



Menggelodak nak jatuh demam K-Pop. Tengah-tengah study, layan SHINee Hello Baby. Free-free layan MARRY ME MARRY. Nak tido, layan lagu CNBLUE. Tsk.....



CNBLUE. Sweeet, hensem. Rasa nak gigit jer sorang-sorang. Muahaha.




Isnin setart exam. Tsk. Lima papers okay. Kalau la lima papers tu macam paper planes (tetibe).

Tsk. Fighting!!. Aku study pun subjek minor-minor. Subjek major, Mathematics (Statistics & Resos) belum sentuh sikit pun. Apo nok jadi den niiii.??


Okay.. Ganbatte Ku Dasai. Boku Ga Airu. I believe in you, ALLAH.


Ps:




Aku harap semester ni aku buleh wat lagi baik dari semester lepas.. Assa!

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best..

FaTinFiRDaUs said...

gudluck! :)

Uchi kay-f @hmad said...

pink tsk tue ape mkne ekk?

*garu kpala*

Rara Farah said...

alahai pinked..juling mata tengok gambar gerak-gerak..wuuuuu

nis humairah said...

gambate~!

Hashira Yusoff said...

huh! sama la kita qeeb.
tgh diet ni ha..geram tol nafsu nak makan tu membuak2.
but currently ada ulser so kurg cket mkn.. :) usaha la qeeb agar kita dapat kurus sama2..hehehehe.

->>fashion sense

Entry Best!