Sunday, June 19, 2011

Stop that bullshit.


Serious. Aku menyampah giler.. I knew it already okay. Bukan aku tak nak join tapi aku da tahu dan sedia maklum!! . Stop inviting cakap


Sapa nak buat duit!

Nuffnang tu sia-sia jer~!

Quick way earning money

Ke apa ke?

Aku tak kesah pun. Pandai jer. Invite-invite pun , kau makan dalam jugak kan. It's just so annoying. Bagi aku depa ni macam musang di balik semak. Cakap nak invite semua, tapi macam scam, fraud jer. Sebab each time kita tekan depa dapat duit. Okay. Not saying, im jealous depa making more money or something like that, tapi please weh. Nak invite tak payah drag nama aku. Euwww.. LAME~ We are not that stupid =p


Annoying!~

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

haha.

:))

sya fieqa said...

lek la der..
lu langsi lu mati..
ckp cmtu la kt dorg y invite..hahHa
;P

Aan MI said...

kat fb slalu je org buat cmni..
tapi duit says.my ni memang lagi masyuk tau...hahahaa..
kawan2 aan ramai yg dpt banyak..
aan tengok sendiri...

tapi tak perlu kot cakap nuffnang x leh harap...masing2 ada cara tersendiri kan...

lagi satu kalau diorang paksa2 pun tak best jugak sebenarnya..
sbb kalau kita register under diorg memang diorg yg lagi banyak dpt duit..

ainz said...

Hoho! Same la kita..sangat tak suke la duit2 yg dpt atas angin ni..bg ain,kita tak kan dpt hak kita (duit) selain berusaha..klau kita xusaha pun dpt duit..hak kita ke tu? Hurmm...

safwanmahzin said...

wow really like thisss...hehe qib sabo yeee..=)

Ninie said...

alahai bnci gle dgn bnde2 mcm ni. mmg tak kuasa nak click. bkn sbb jeles die akan dpt duit, tp sbb meluat dgn cara dia tu.

Azuan said...

aku pun join says ni..memg lagi senang sebab mcm churp2..nuffang pun aku still guna lagi..haha..

Entry Best!