Sunday, July 3, 2011

Lelaki botak! Cerita seram 2011. Real!



Say hi.

Hei lelaki kepala botak. Hei lelaki bermulut cabul. Hei lelaki berhati busuk. Hei lelaki bermulut bacul. Hei lelaki berotak kacang.

Apa aku ingat aku kesah. Ko tu dah la dibesarkan tanpa kasih sayang 'ayah' and you are like, pretending to have one. Ohh please la. Everyone knows, and realizes, most of your rubbished jokes are made up to gain people's attention. Okay. Anak tak cukup kasih sayang. And you know that most people hate you.

Well, not most. But there are some. Okay. Ko nak allegedly talking something ko sendiri belum tahu fakta nya. Macam contoh, saying peopleee hiiitammm.. Doeee. Ko putih sangat ke. Dah la muka soooo kampung. Okay. Memang ko kampung.. Wayyyyy kampung... Tapi belagaknya macam kaya, well known, bijak everything la. But, the fact is, you are the contrast to everything. Come on man. You know that.

Calling people 'huduh' doesn't make you pretty, even you yourself know that you are the most scariest, stupidest monster in the class. Cis. haramjadah betul. Sorry for the curse. Excuse my inappropriateness. Ko dah la kepala pun sikit-sikit jer rambut. Umur belum masuk 30, dah nak botak. Wey. Memang ko la sehodoh-hodoh manusia. Idiot!

You are not even close to my level saying things you shouldn't about me. Look yourself in the mirror. Gussy up and decide whether you fit all those genes you THINK you have. ( hensem, bijak dll) Okay. Be a man bro. Kalau setakat kata-kata je kau boleh menang, booo layan. Ko lagi terok daripada siput babi yang merayap atas tanah. Paling kurang pun, muka kau, aku ludah. Puihh..


Kawan ko yang memang hitaam tu takda pulak kau nak saun ke apa. Fikirlah brooo!~
END..

Fuuhh.. Sorry. Astaghfirullah. Now. Iamfine.


5 comments:

Cik FiQa said...

Bakpo pulop Qib nihhhhh????sabar2....

Aliza Zeke said...

sabar qib :)

amy azuha said...

knape lak ney..sabar yea sygs

ainz said...

sabar,dear.....huuu...

iefa said...

miss pink! jgn dlayan owg cm tu!! memg xgune. bia die nk ckp pe je.. miss pink xrugi sesen pon kn???! :) hehe!! keep smile!!!

Entry Best!