Saturday, July 2, 2011

Orang padi dan 500!


Salam. How are. Namaste?
Lama gileer tak update. Business tetap business. Ye la. Aku kan join satu ecompany ni. Tsk. Stress. Tapi takpa. Aku anggap macam challenge jer.

Aku jengok-jengok belog, followers dah cecah 500! Hehe. 500 tanpa aku sangka-sangka pung. Sorry yer. Tak banyak masa update.

K, k. Thanks semua yang follow. EH.. Nak tunjuk gambar orang padi yang aku da jaga dekat 2 minggu ni. Sooo kiyooo!~ Comel giler weh!




Xoxo.. Nanti nak buat fesyen rambut, aku snap lagi yer!~

7 comments:

aliesha kirana said...

comeynyaa! nak jugakkk! beli kat mana ni? ehheeheheh... qib! miss u!

Cik FiQa said...

Mmg dia makin pnjang ke menda hijau tu Qib????ore da follow blog qib, follow me back yup... =)

Cik FiQa said...

Mmg dia makin pnjang ke menda hijau tu Qib????ore da follow blog qib, follow me back yup... =)

:-: LilacMessy :-: said...

lame tak jalan2 sini.. Hukhuk.. Hawau yu ? :D

ainz said...

ahahaha!comey gile..kat msia ade jual x? ;p

Sharinginfoz said...

semakin membesar ya

iefa said...

kreatif gile ah miss pink!! superb!! :)

Entry Best!