Wednesday, August 10, 2011

Happy 21st Birthday to PINQIB



Al Raqibah binti Rashdi Abraham is officially 21 Today.


Okay.. Salam. Malam ni, tepat pukul 12 am aku di terjahhh.. yehuu. Beserta dengan kek yummylicious dan juga berton-ton hadias. Ohsemm! Thanks everyone. Kumawo sebab jaga saya selama 1 tahun lagi untuk membolehkan body saya cukup besar dan matang lagi untuk berumur 21 tahun. Oh yeah.

Thanks best, besties, bestest =)


Seriously. Yang sadis, since i've changed my previous phone number to the latest one, seemed hanya berapa kerat jer yang wish aku birthday tru fon. Tak macam dulu-dulu. But...... Thanks to FACEBOOK!, i've got lotsa wishes coming and still cominggggggggggggggg owkay!~. Thanks pada sapa yang personally datang jupe aku dan wish saya. Terharu *nangis*


Hadiah, semakin matang. Thanks. Saya dah 21. Saya dah dewasa. I should be treated like an adult, yoooo.. wuhuuuuuuuuuu...

Weeeweiitttt



"thank" SIXES, yang "wish" berthday saya walopon saya tunggu awak.. Huh.. Frustrated. Cheh.. Tape2.. I am matured enough to forgive but not to forgetttt =(


Ps Entry adiah, gambar semua later... Nitesss3


9 comments:

Farhana Jafri said...

weee!! HAPPY BIRTHDAY!!! best la dpat hadiah! hik3.. tym birthday, kat FB mmng meriah.. yg xknal pun sibuk2 wish jgak! hahahaha

AISHA INANI said...

hey, hepy bufday yah ;)

saya_arief said...

selamat hari raye..
oops.selamat bufday.
;D

pRincESs_N said...

happy bday dik...

aliesha kirana said...

wah! hepi brithdaayy qibbb! semoga sentiasa dlm rahmat Allah dan menjadi semakin comel! ulalalaa~

amalina afif afandie said...

bakpo sayo sero eh. hahhahaha.. i ingat yunk. i msg u mcm last year la. hehhe

Uchi kay-f @hmad said...

slmt hari lahir iya pinqib!

maCy said...

hepi besday kawan. semoga bahagia selalu :)

afiqah said...

Qib qib rindu kite tak? lama dah kite tak jenguk Qib kan. hihi.

but but Happy Belated birthday Qib :)

Entry Best!