Wednesday, September 7, 2011

A MONTH


Assalamualaikum. Hye allz. Huuuu. It has been nearly a month since i last updated my Pink Baby. Tsk (sigh). Time really wins over me. I don't even have time to watch my favorite KPop shows, drama and etc. Seriously. It was a mind battle and i nearly drown in busyness. Aku sangat bizi wooo. Esok akan kena antar esemen Pendidikan. And by the next sunday, there would be 3 more. I'm already exhausted. Never felt like this in my entire life.

Satu time, ketika otak kau begitu tepu. Sampai satu tahap kau tak boleh langsung nak karang apa-apa dalam sheet puteh Microsoft Word 2007. (@-@). Sampai macam tue sekali , kau tahu? Dah dua kali macam tu. Tapi tiap kali jadi camtu, aku amek jalan mudah, tidur. Em.. That is why, kerja banyak lagi tak siap. Darn!!!

I missed writing here. Like, seriously! Aku sedih giler, bile tengok Shoutbox, ada orang cakap:

Miss Pink, rindu kamu.... Biler nak update ??


Rasew nak nanges, gitueww. (gelis doh)
Ni pun curi-curi amek masa sikit sebelum nak siapkan esemen. Macam dok dalam penjara. Tehee. Harap aku dapat siapkan lah by tonight and before Sunday kannnnn.. Life aint easy mates.


See you soon.


Ps: Followers meningkat, readers pun still ada, Alhamdulillah. Thanx mates sekalian... Love.

2 comments:

Umie Artoqiemie said...

dalam bz2 pun ingat kpop dia nih ahha

Aisumi Chan Kawa'i said...

haa.. cepat2 siapkan esemen tu.. nanti boleh update lagi..

Entry Best!