Friday, September 9, 2011

Top 5 Sites


Assalamualaikum for readers.

Haip.. Semalam, unexpectedly there was one of my coursemates kept trying to read my blog in front of me. Like, ciao..! Hello. Sangat menyampah okay. Well, i did write some nasty things like mengumpat. But normal la kan.....

Since that i had blocked my blog and only blog authors have permission to read it. But i guess he wont be reading (the coursemate) again, i decided to open my blog to public. Done.



Again. Today feel like sharing some sites, i really hook on. Like, setiap kali connect to internet, memang obliged nak bukak sites ni ohsem!



Oh, yang ini memang list pertama. Aku sangat addicted dengan site ini. Sebab boleh tengok music video (MV) terutama sekali artis yang aku minat, ada kpop shows, ada youtube celebrities like Ryan Higa (hensem ohh mamat ni), ada Shane Dawson (juga mamat sengal) . Depa antara yang mempunyai highest number of subscribers. Sangat funny laaa video-video depa.. Aku kurang sikit macam AnuarHadi ke Matlutfi tu, probably because they are not as funny as the two i mentioned first... Heeeeeeeeeeeeeeeeeee =)


This is where you will get latest updates about KPop world. Kalau kau peminat Kpop macam aku, site ni memang ko wajib terjah like, daily. Sebab memang dia update setiap hari. Tak macam kita.. Beautiful Nara tu kadang-kadang berhari-hari tak update. Oh, sangat tidak kewl okay. Dah la setiap post dalam AllKpop ada gambar, memang best ler.


Ni pulak website mana kau nak donload citer-citer (variety shows-drama pun ada) Korea yang English subbed (with English Subtitles) . Web ni sangat bagus sebab hampir semua citer shows korea susah nak cari yang english subbed. This site provides banyak shows dan subtitle depa sangat berkualiti. Nak download pun boleh. Tapi, kena ada Speedbit downloader la. Baru Chioaw... @-@



..... Everyone knows......


Every blogger knows.....



Kthxbye

1 comment:

aliesha kirana said...

hahaahah! yg 1 dgn yg dua last tu je AK addict. sbb AK blom addict KPOP lg..heheee

Entry Best!