Friday, October 21, 2011

Baju Baru My Baby!



Yay.. Akhirnya baby kitew dah ada baju barruewww.. **kasi pelempang**.

Okay. As all you can see, i have changed my blog's template... again.. Tapi yang last dulu pun da lama tak bertukar. Yang ada love-love tu.. Since now, aku da rajin 'sikit' update, maka secara tidak langsung tanggungjawab menukar baju kembali ditanggung- #macampantunwink.

Tema template kali ini adalah English Style. razz
With pink and white colors as the combination. Oh, how I love PINK! Header pun aku buat just simple jer guna Photoshop. Basically, just text and one tiny pic of blooming rose. Nice what? Okay, bagi aku nice la.. Tak semak sangat. confused

Mungkin kalau ada yang pernah tengok sebelum ni, background pic tu dah banyak kali aku gune, yang roses with those shining diamonds. Aku sangat suka recycle pic ni. Gorgeous pattern for me laaaa. idea

Tapi kawan aku cakap sangat simple. Yerp, I want to keep it as simple as possible. Nak kurangkan berat belog and also, nak tunjuk sikit identiti owner dia yang dah masuk alam dewasa. Age appropriate orang kate. So, orang suka tak suka, aku tetap suka. MUAHAHAHA..twisted


SOALAN: adakah blog aku sangat berat untuk loading bagi korang?



P/S: Good nite.

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kiri kanan depan belakang semua pink

heeee


nice

sya fieqa said...

yup..mmg simple cam mr simple-SUJU
hakhak~

ILA HonEyBuNNy said...

blog ne pun cantik berwajah baru....hehe..

cantik pink....

cepat ja loading..;)

PinQib said...

@ILA HonEyBuNNy: haha.. tp xsecomel blog akak ;)

PinQib said...

@sya fieqa: Cube REPLAY sikit ape mu tulis.. ~ShiNee

PinQib said...

@Anisa Hang Tuah: Saya x boleh hidop tanpe PINk. Muahaha

sya fieqa said...

nk replay aponye?

Aisumi Chan Kawa'i said...

tema tetap pink.. bunga2 ni cantek.. kite nk tukar background.. tapi xjumpa yg bekenan di hati.. tetao jugak guard katak ni.. hehe

Entry Best!