Wednesday, October 26, 2011

Happy Diwali



Dah tiba hari untuk 'Festival of Lights'. Kat Sungai Petani ni, dah dum dum pap pap dum dum pap pap bunyi mercun! Memang meriah le smile. Yelah. Kat SP ni kan majoriti Indian. Heeheu. Tak tertido le malam ni.

Good Nite =3


4 comments:

Wanie said...

lor SP jugak kah?haha

Mak Su said...

selamat lepak lepak hari ni. hehehe

p/s: tak de, tak dapat royalti, sbb syarikat kecik baru nak hidup

Nadd said...

lame tak singgh sini, sbb lame xon9. huhuhu..
hppy diwali. heeee..

mimizuzuhaha said...

kat kepong ni pun semalam kemain boom boom.. tensen ja aku nak tido pun tak dapat.

Entry Best!