Friday, October 14, 2011

I SUPPORT JELENA!

Morning.. Woooooot. pagi-pagi sarapan dengan ayam KFC baru perisa Tom Yum. Sangatlah tidak menyelerakan. Serious. Tak sedap. Baik makan yang original atau spicy lagi. (Aku memang suke mengomen) Hahaha..


Okay.. Sebelum aku chow buat kerja aku. Aku nak post sesuatu. Well, i dont know, korang tahu ke tak, aku ni die hard Justin Bibiaq (Bieber). Walopon takda merchandise dia, sebab tak mampu, elaun ciput.. Tapi uptodate jugak la pasal kehidupan dia. Muahaha.. Oh, boy.. I love u..


Cop-cop.. Urm... korang ni tau tak JELENA stands for what??

JELENA BIEBEZ = The combination of names (Justin Bieber + Selena Gomez) ♥ Sweeet

Walaupon rata-rata peminat benci depa kapel. Tapi i like.. Selena is cute.. like a doll. Tak salah JB pilih dia.. He loves her so much!.. Aku harap depa ke jinjang pelamin.. (angan-angan peminat 21 tahun yang takda chan dengan JB) ---- (T=T)


Look at these cute photos of them... Courtesy JELENA

Holding hands



Kiss on the cheek ♥ Sweeet





The first date....


Ahhh... sudahsudah... Malas nak letak gambar.. Kalau nak tengok godek sendiri. LINK has been provided..



winkwinkwinkWink-wink ~

rolleyes Try godek belog ampa today.. kalau sempat! Bubui!

3 comments:

aliesha kirana said...

hahahaah hamboii Qib. Jelena eh. mcm bunyik nama melayu dh. hehe..

i wonder, napa AK dh xdpt update blog ni eh? hmm..

nabilah_2908 said...

ha..sy pun suka gak couple ni..

pernh sekali berita tersebar yg dieorg clash..

tp skrg ni dah ok balik.. :)

Wani said...

bukan dah clash ke??

errr "__"

Entry Best!