Monday, October 24, 2011

Makan Sushi=Brain Worms?

Gummy worms.. Delish!



Good morning all!!

Pagi-pagi lagi tidur dikejutkan oleh Petugas Hostel yang nak sembur ubat lipas. Huuu.. At 10.00 a.m. . For goodness sake!

P: Adik, wake up! Bangun-bangun! *sambil cube buka pintu aku dengan kunci spare*

Q: *Terkejut, bangun terkebil-kebil* Ye ye. *Amek gebor tutup badan, bukak pintu*

P: Nak sembur ubat lipas ni..

Q: *Smirk*

P: Orang laki akan semburkan... Cepat sikit..

Q: *Terkejut lagi, tutup pintu, pakai seluar, kemas katil, sembunyikan apa yang patut disembunyikan dan keluar bilik. Gather dengan geng-geng takmandi pagi lagi.*

Rerupanya, dia sembur bukan lama macam fogging. Infact, it didn't smell at all. Made my morning, i must say =)



BTW, thanks kepada sesapa yang mendrop komen di entry INI. Sebab aku tulis entry pasal my cravings nak makan sushi, everyone has been sending concerning comments which literally sound like this ---- "Eh, bukan kalau makan sushi, otak akan kena ulat ke?"

Well, I don't know the real facts, but the sushi I have been indulging for many times is cooked perfectly well. I don't take raw sushi. Oh, maybe once, it was the Salmon. But i wasn't sure whether it was cooked or not.

So, i think, brainworms only happens to those who eat raw sushi like they have been hungry for years. I only eat sushi weekly. Not daily. .

Thanks anyway. Adios.

8 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

nampak comel...

:D

Umie Artoqiemie said...

ye, sushi bahaya. haha.

kukuchimachikumi said...

hehe....makanan harian mu nasik, tomyam deh

Rogayah Suparman said...

lol yeahh... aku pon rasa la yg boleh kene brainworms tu sbb makan raw sushi...
btw sushi tesco pon sedap kot..baru kelmarin aku makan...hehe saja nk bg jeles

nabilah_2908 said...

haha...abg sembur lipas tu tau tak budak2 yg gather ramai2 tu tak mandi lagi..? ;)

sya fieqa said...

hahaha...
mu mkn ketam je kn?
ok la..
xdo cacing kat otak..
;P

Nava.K said...

adorable looking gummies.

pearl apple said...

hurmmm~~thanks beb~~aku br tau la mende tuh leh bhy kn otak...naseb baik ah aku tkt cacing..yakk~~gelii

Entry Best!