Thursday, November 17, 2011

Awesome-ed!


Arghh.. I want it. But....

razz Smile sesemile nye. Aku dah merdeka. Exam ended exactly at 11 a.m.. Wuhuuu. Dan sekarang aku tengah packing barang. Sebenarnya malas pun nak packing. Tapi sebab rule ngek hostel yang mewajibkan semua kosong maka aku pun ikot je la. Ekceli. Sebelum ni aku tak pernah pun nak evacuate locker twisted. But, thinking this whole holiday thing's gonna last for weeks, aku amek langkah precaution.

Sangat tiring okay. Adoi le. Dah la mata aku asyik berpinar je. Hailaa. Rasa nak pingsan pun ada. Kihkih..


THE bags yang memuatkan baju. Semata-mata pakaian Oh..



Em berbalik kepada exam. Aku memang usaha le. Tapi kebanyakan yang aku usahakan itu, tak masuk pun exam. Senang cakap, it wasn't worth it. Tapi memang aku cuba banyak la. Yang paling kuciwa sekali subject MTE 3107 (Pedagogi) and MTE 3108 (Basic Calculus).. Tak tahu le.. Nak dapat A tu jauh sekali. B tu.. Malas nak pikiaq. Haha. Subjek lain OK je. Harap harap boleh le dapat apa yang aku doh mintak dalam solat (ini-bukan-riak).

Aku hajat nak bertolak pulang ke Kelantan esok le. Tapi tiket nyo bolum ada. I'm not sure le whether tiket bas ada ke tak lagi untuk esok sad. Hoho. Malam pun jadi le. Kalau da memang nasib tak de memang pagi Sabtu le.



I'm gonna miss you my beddie

Cuti ni pun tak best. My other half, which is my sister, tak da pun kat rumah. Akhir nya kakak ku, my only sista dapat sambung degree. YO.. (say yo Sama-Sama) . Dekat UMS. Sabah tuuuu. Jauh giler... Kononnya tak nak balik cuti ni sebab nak merantau a.k.a touring Sabah. Adoi.. Bergembira leee uu..

P/S: Canon/ panasonic/ sony? Which DigiCa brand you prefer? confused

6 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

Pinkish nye

:D

ainz said...

canon best,kot...heee


amboiii...semangat nye diaaaa...selamat pulang ke rumah.. :)

Anisa Hang Tuah said...

fuyo gadis pink

canon lah

best

sya fieqa said...

haha..
canon la..
i'll miss u darl..
muah3~

ILA HonEyBuNNy said...

blog ne pink la..ila suka..ehheh

hasishhh..jeles eh tgk org balik cuti2 neh...heheh

ala dear...ketiga2 brand tu bagus la....ila guna panasonic byk...n sony..;-)

Ardini Humaira said...

dni pun baru abis exam juga. yeay kite geng ^__^

Entry Best!