Friday, November 18, 2011

Currently - City Hunter

Entry membunuh waktu.....2 HOURS more.

Awed

Sedang dalam proses nak abiskan tengok drama CITY HUNTER. Cer cakap. Sapa tak pernah tengok? Cakap!! Oh. Very wasteful (rugi) le. Citer ni, antara rating tertinggi le masa airing dekat Korea. Which is like 17.4 something le. Tinggi le weh kalau nak dibandingkan dengan drama lain macam Heartstrings and etc le yang dirated dengan rating 7.8 gituew...razz


City Hunter sangat bes ye kawan-kawan. I really recommend that you guys watch this. Aku baru tengok sampai episod 15. Hehehe. Ada 20 le episode all together. Tak terasa pun lama 20 episode tu...

Virtual and Reality Couple ;)


City Hunter ni adaptasi dari manga keluaran Jepun. Hojo Tsukoso is the original writer for the comic. Oh. Sangat Ohsem! Dengan Original Sound Track dia pun da boleh buat our adrenaline go high. Lebih lebih kalau tengok aksi-aksi ganazzz Lee Min Ho dalam citer tu. Senang citer, so MISSION IMPOSSIBLE lewww.



City Hunter (Jump Comics edition volume 1).jpg
Cover mangalol


Overall, I am so satisfied. And Lee Min Ho never let me down, for sure. Aku sangat tidak sabar to end this. Hehe. 5 more episodes to go and I am done. Pastu boleh sambung tengok citer Protect the Boss. Yes, I know, I am sooo lem. Lame sebab semua orang da tengok pun. Haha. And Running Man episode 68. Yehuuu. Dah ada dalam genggaman. Juz tunggu free and watch jer. Hikhik..



PS: I've got full collection of Running Man. From ep 1- ep 68. Jealous, anyone?wink



10 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhh hebat...

okeh jeles...

ila tak dak masa lagi nak tgk semua cita2 neh..bz..huawwa

pwincez_na said...

suke amat citer ni !

sugar2 kapas strawberry said...

dah lama kn cite ni?tapi mmg best :)

SwEetForEst said...

perghhhhh..sweet dah tgok sume episod city hunter..tp kt tb je..xdpt layan sgt..kena beli cd gak...windu dengan lee min ho..hehehe..

running man???dapat kat mane???adeyyhhh meyh kongsi ngan sweet..meyh la..meyh la..

^___^

Mak Su said...

maksu geram tgk rambut dorang !

pinqib, penulis yang juga pekerja x dpt royalti, huhuhu...

tapi penulis luaran dpt bayaran bagus

syahira ariff said...

hensem jgk hero dia
cam kna tgk ni

Asrul "iLham" Sany said...

cam best, aku lyan gak komik die...

nabilah_2908 said...

erm..tak tau nak komen apa..sbb tak tgk... :)

ayien . said...

Lee minho handsome. :)

liyana said...

Qib..ending cerita ni tak best kan..huhuhu...carita dah gempak td cam..ha..cam tu la..haha
kite pon ade full episode Running Man..Hohoho :p

Entry Best!