Wednesday, November 23, 2011

Games for Download- Website

Not for gamers.

Ini bukan entry iklan. Juz want to share a awesome site I found out weeks ago. Saya ni sangat suke layankan games. Sampai kadang-kadang terkompius sebenar betulkah saya ni 201 ataupun 11. Muahaha. Adalah tidak kental ye tuan-puan. Hidup saya dihabiskan dengan mengamerzkan diri hours, sitting in front of lappy. Belum sampai tahap geek lagi lol.

Okay. Getting to main point. After searching for many times, the websites which offer free download full version PC games, AT LAST, I found one. Luckily, it is up to my preference until now. Lotsa games, enough satisfaction!!


Presenting


Like seriously, all the games sizes pun sangat lah tidak besar and you juz have to wait minutes to be able to play your games (depending on your internet connection, LOL wink) Sangat lah berpuas hati ye kawan-kawan. Setakat ini, saya dah download hampir nine games. Jenis simulation. Just in one night. Now, dalam proses mendownload game baru. Hehew. Tapi makan masa lew sebab line slow.


Weaknesses yang sangat nyata:

-Kadang-kadang ada gak game yang yang kita nak download, file dia da diremoved kan. Tu part yang paling kecewa sekali.

-Ada gak game (sikit je) yang dalam bentuk trial 30/60 minutes. Tu frust menonggeng gak. Sebab high expectation nak main penuh semangat more-than-one-hour.

-There are games which do not function. Senang cakap, buang-masa-download.

Tapi afterall, memang puas hati le. Kelebihan website ini berjaya mengcoverkan kelemahan website ni. SO, ENJOY!!!


Till then. Good nite.surprised



P/S: Raining non stop. Burrrrr. Sejok.

6 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

hehhehe...

ila suka donwnlod game trial ja..pastu downlod ag,...wakkaka

Wanie said...

wahhh nasib sy tak gila game skang..klu tak memang dah serbu skang jugak..keke

Ardini Humaira said...

nanti nak terai jugak :D

Juliet_iRa~" said...

suka main game ek?

ira pon suka gak..heee..best x game kat situ?

ke ada trial je?

nuyui a.k.a miss YUI said...

erm..yui xbrape minta lak main game..

nabilah_2908 said...

ha...sama lah kita..suka main games...

tp cepat jemu...

suka cari kat youtube...sebab kt situ ada ajar cara nak score and ada bagi link tuk kita download terus satu2 game tu..

contoh game yg sy download...plants vs zombie..sebelum puasa download..

bila time puasa.launch hour...main game..hehe.. :)

satu ketika dulu..pernh gak gila game kt fb...snggup create akaun baru semata2 nk main games je... :)

Entry Best!