Wednesday, November 23, 2011

How I Met Your Mother

One of my fave, English TV series


Ini bukan wordless wednesday. Becox I've got so much to talk about today. Tadi terbaca entry seorang blogger, saya kenal. Dalam entry ada satu benda saya terkesan dan sampai saat ni dok teringat-ingat. Ni ayat dia, dari entry INI

Kebanyakan gegerl yang layan citer KPoP2 ni semuanya SINGLE and AVAILABLE.

Kahkahkah. Emmm.. Bila dipikir-pikir balik, agaknya betul le. Saya ni single. Aktiviti sesiang hari dok melayan KPoP. Kalau nak dibandingkan dengan rumet saya ke, sape-sape yang dah berstatus "in a relationship" (mostly) memang tak dak masa nak layankan ceciter camni. Wuhuu. Depa lebih suka melayan mamat kPoP reality depa. Saya dalam golongan single ni of kos le, better watch KPoP.Up to preference especially Lee Minho, Shinee Boys dan manyak lagi ler (kalau saya list semua mesti ada yang muntah ijo. Muahahaha)

Lagi lagi saya dok ngah usaha tahan napsu ni tunggu tahun depan. Tahun dua ribu dua belas. Hee. Tunggu nak balik maktab dan amek koleksi citer How I Met Your Mother dari kawan saya. Dari season 1 teww sampai season 7. Sebenarnya da tengok dari season 3 sampai 5, Tsk. Sungguh tidak relevan kerana tidak bermula dari season 1. Namun apakah daya. Dapat dari kawan jeww.

This drama is sooo hilarious.


Berkisar tentang flashbacks Ted Mosby (one of the main characters) dok citer tentang kat anak-anak dia HOW HE MET THEIR MOTHER. Of course the story revolves around Ted's friendship bersama 4 rakan dia yang lain (Lily, Marshall, Robin and Barney).

Like seriously, this drama is like addictive drug that I should consume daily. Muahaha. Apart from KPoP of course. Assaaa, lambat pulak nak nunggu 2012 ni.

So, till then. Nak sambung main Virtual Families pulak.


P/S: Trying to be a good granddaughter redface

8 comments:

ayien . said...

Ohoo tak penah tgok cite nih. Best ke ?

Anonymous said...

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's tough to get that "perfect balance" between usability and visual appearance. I must say you have done a amazing job with this. In addition, the blog loads super quick for me on Opera. Excellent Blog!

A.I said...

HIMYM plak utk org yang penah bercinta pastu putus. kira nak belaja defense mechanism sangat bagus ng citer nih.

mann, i love HIMYM very muchh! kelaka, new term, macam2 lah. best!

dill said...

hehe. saye dah lame tak tgk crite korea/jepun.

dill.

izzana said...

waw! best ke?una tk pernh tengok citer ni .cer copy cer copy ^_^

yaya said...

alalala...cian dia.. haritu ekin nak bg lpas exam xnak..xsmpat.. hihi.. sabar ye qib.. ^^

ILA HonEyBuNNy said...

tunggu la ila habis stdy neh..

semua cerita ila nak layan..korea tak korea tamil pun nak layanlah..ehhehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh lak tgk citer ni..hehe..

Entry Best!